Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Rozpoczęcie przygody

Jojo1910xD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż przyszedł czas że wszystkie gry mmorpg jakie mam , zaczynają mi się nudzić . Postanowiłem więc spróbować swoich sił w tibię ponieważ dużo moich koleżków w to gra , a samemu zbytnio grać nie lubię. Mam parę pytań dotyczących początku :

Czy jest sens zaczynać grę w tibie ? Jeżeli tak to na jakim serwerze ?

Jaka klasa jest taka w miare jeśli chodzi pvm + pvp ?

Od którego lvl można zacząć skillowanie/bocenie .

Jaki do tego jest najlepszy program ?

Czy jest sens grania bez pacca do wysokich lvli , czy w dalszym etapie gry ten pacc jest wymagany ?

I to chyba na tyle co bym chciał wiedzieć na obecną chwilę z góry dziękuje za odpowiedź , Pozdrawiam Jojo.

Opublikowano

Najlepiej jak zaczniesz grę tam gdzie grają Twoi koledzy ;p najlepiej serwery europejskie pvp

Mysle ze pallkiem, to najlepsza postać wg mnie i do pvp i do pvm

Skilowanie to podstawa najlepiej zacząć juz po wyjściu na main land, a bocenie mozesz zacząć od 8 Lvl na swamp trollach na Venore, pózniej to bedzie zależeć od Cb jak rozwiniesz swoją postać,

Do bocenia red bot, i blackd ;)

Sens gry hmm mozna obejść sie bez pacc, ale na pacc jest ciekawiej i masz wiecej możliwości ;)

Sama gra nie jest nudna

Pozdro

Minus PLAX

minimirooxee9e.jpg

Opublikowano

Co do serwera to tak jak pan wyzej mówi - tam gdzie koledzy ,co za sens grac bez nich.

Najlepsze postacie do pvm+ pvp to oczywisice ED/MS

Tak jesli zrobisz ek/rp to skillowac trzeba ,ale teraz jesli masz pacc mozesz skillowac offline w nocy wiec skille to nie problem.

Red bot Pro i Ibot to dwa najlepsze boty a jelsi hodzi o pacca ,to tak naprawde be niego niema gry , nie majac pacca nawet normalnie nie pograsz.

Opublikowano

Na FACCu pełno noobów, aż sie w pale nie mieści. Na PACC są całkiem inni ludzi, można się łatwo dogadać co do expienia i mniej noob pk. Szybciej lvl idzie. Warto wydać te 90 zł na 90 dni tym bardziej że teraz można je rozdzielić na 30 dni, więc nie trzeba grać cały czas 90 dni tylko można przerwe zrobić.

Osobiście polecam palka, na paccu szybko ci sie skille wbiją no będziesz móc szybciej expić :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...