Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zawsze zamknięty temat.

Nastardo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Echh czy ja kiedyś napiszę tu coś bez jakiegoś problemu ? ... Ale do rzeczy , mianowicie w dziale ,,Publikacje Serwerów'' , ZAWSZE każdy temat po wejściu , jest zaznaczony jako ,,Temat zamknięty.'' :angry: . Rozumiem ... jakaś ,,stara'' prezka jest zamknięta . Ale zawsze , nawet najnowsze prezki są zamknięte.Na przykład : Widzę ze temat zamknięty. Lecz spojrzę czy ktoś coś napisał. Oczywiście napisane nwm 1-5 min wczesniej , a ja jak zawsze mam napsiane że jest zamknięty <_< . Przepraszam jeżeli wydaje się to banalne , lecz ja też człowiek , mam prawo nie wiedzieć ... pewnych rzeczy :D . :D .

Jeżeli zły dział , proszę o przeniesienie.

Opublikowano

Echh ;/ no to bd musiał nabić (nie mam na myśli spamu ;) ) . Szybko pójdzie . Nim się obejżę bd miał te 20/40 :D . Wyjaśnione , proszę moda o zamknięcie tematu .

Edit . O proszę ^^ nabiło się juz dwadzieścia tym postem :D . Już mogę pisać posty - sprawdziłem . Jednak dziex za info . Mój zakres wiedzy się powiększa xD:D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...