Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Allegro

Locorooco

Rekomendowane odpowiedzi

Pomocnik
Opublikowano

Większość kluczy do gier kupowanych od osób trzecich jest nielegalna.

Za pomoc liczę na "Lubię to"

Opublikowano

yyy warto zaryzykować jak po 1,19zł to ja już kupiłem jak by co sprawdze jak dam edika :D

Dzięki, z niecierpliwością czekam na dalszą relacje.

Pomocnik
Opublikowano

Ja wykonuje teraz potwierdzenie zapłaty, więc zaraz napisze co u mnie z tego wyjdzie.

Za pomoc liczę na "Lubię to"

Opublikowano

Wszystko OK tylko ze oferowane sa multikonta czyli kupisz to konto a za chwile to samo konto dostanie ktorys z nas wiec nie ma sensu takiego czegos ani nie zmienisz hasla ani nic

jk7u34.jpg

Szukam jakis typow do MM'ow w cs;go 

Moja ranga : Gold nova 4 (spadlem z kalacha II)

Oczekuje: Gold nova 4 +

Kontakt : http://steamcommunity.com/profiles/76561198041058543/

Opublikowano

Co jak co, z tych allegrowiczów to są niezłe ziółka. Ktoś zamówił aż 27 SZTUK ! Pzdr dla nich, jak okaże się, że każdy ma ten sam klucz/konto ;). Ja osobiście tego nie polecam, chociaż można spróbować za te 1.19 zł.

8372383248.png
Opublikowano

I jak po przetestowaniu kont ?

Ja kupiłem 5 sztuk i wszystkie mi działają ;) Mimo to, że mam konto premium już od 1.3, te można by wykorzystać jako nagrodę w konkursie ;)

Opublikowano

Też zakupiłem jeden kod i o dziwo działa. Jednak i tak myślę, że długo sobie na tym nie pogram, może max miesiąc ale jak za 1 zł to się opłaca :> Co do pytania to raczej zmienią ci szybciej hasło niż zablokują konto :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...