Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kbot new version

Siubaduba

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest juz 6.93 KBOT ?

bo ktos zrobił tu temat ale gościu ma 2 posty... pozatem link ma 408kb a nie jak KBOT zawsze 23.4 MB

pozatym jak go pobieram antywirus mi sie włącza...

Opublikowano

@up lepiej zobacz czy nie masz keylogera -,-

Pukacz to jest ciota , tu keya wstawil. Nawet nie pbieralem jak zobaczylem , ze ma 400 kb , po za tym z Kbocie powinno wyskoczyc, ze update jest

WojakPL - Banned

Opublikowano

Jeśli pobrałeś przeskanuj kompa malware bytes anty malware :)

jeśli będzie jakiś wirus usuń go, zrób logi OTL i wklej je do działu Komputery :)

Opublikowano

@up lepiej zobacz czy nie masz keylogera -,-

Pukacz to jest ciota , tu keya wstawil. Nawet nie pbieralem jak zobaczylem , ze ma 400 kb , po za tym z Kbocie powinno wyskoczyc, ze update jest

co pukacz znowu ?? -,- Że jakiś ktoś podszył się pod mojego braciszka to nie oznacza że nim jest... I myśl troszkę po co miałbym wstawiać jakiegoś lipnego kbota pod nickiem zaklinacz deszcz czy coś w te style ?? Od razu gimbaza mnie oskarżyła mnie to raz a dwa wstawiłbym tego bota na moją stronę czego nie zrobiłem oraz trzy wstawianie fake kbotoów byĺo by wbijaniem sobie gwoździa do trumny

. Jeśli nadal nie wierzysz poproś jakiegoś moda o porównanie IP mojego konta mpc i tamtego

PS jest nowy prawdziwy kbot można pobrać ode mnie ze strony...

1.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...