Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Hack do Dark Orbit

kubalten

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czy znacie jakiegoś hacka (nie bota) do gry Dark Orbit na uridium lub kase? może być tylko na kase. Tylko żeby dało sie za darmo pobrać i żeby był darmowy hack ;p

Opublikowano

Nie ma a BP raczej zabezpiecza się przed metodami klasy SQL Injection itp. także ciężko by było, a poza tym, od razu zostałbyś pociągnięty do odpowiedzialności karnej jak za normalny włam więc raczej się nie opłaca ;)

7yo9.png

Opublikowano

UP@ dobrze mówi ;) jeszcze pewnie sprawy w sądzie itd ... a mnie ciekawi co by było jak ktoś ma zmienne IP(np. ja ... )

Są jedynie charlesy które bugują czasem x10 wypłaty z klanu ,wyplacasz 500 mln a wypłaca się 5 mld ;) czasem robi po x2 razy a raz koledze zbugował x14 razy

Opublikowano

@up

Nie wiesz to nie pisz, charles nie działa(podobno są jakieś plotki, że na amerykańskich serwerach działa, ale nie wiem, nie sprawdzałem) już niestety;/

A co do "hacków" to co jakiś czas pojawia się bug, dzięki któremu można coś zbugować(np. bugowanie uri z bonusu świątecznego), ale szybko go naprawiają;/

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Opublikowano

Nie ma czegoś takiego i nigdy nie będzie -.-

eh moze bedzie :) ale jest 1 % szans

A wogole to trudno popatrzec na mpc ?

DAMIANOUNO

[HERO]ZER0MMO

Opublikowano

Japierdole weźcie to zamknijcie, bo aż bolą oczy na taki temat, i tych użytkowników którzy nabija posty, ktoś napisał po chuj wy piszecie

(tak wiem, myslicie ze nabijam posty, mnie kurwica bierze jak takie cuś widzę): x

Weźcie, to cls

FCB/BvB/Chelsea.

Messi<3

fbmessis.png

Opublikowano

@up

nie ma bugu na pd

Co do tematu, nie ma hacków do darka, są jedynie boty. Nie widzę sensu ciągnięcia dalej tego tematu.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

@up

nie ma bugu na pd

Co do tematu, nie ma hacków do darka, są jedynie boty. Nie widzę sensu ciągnięcia dalej tego tematu.

nie ma bugu na pd ?XDDD daj mi drugie konto na pl2 to zobaczysz :D

Ibot tak strasznie wolno mi na 2 acc pd :<<

Opublikowano

dziwnybot wiem że nie dawno na pl1 działał :)

Niedawno czyli kiedy? Pół roku temu?:D

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Opublikowano

Z hack-ami to ciężko za dużo kasy się ładuje w DO, bynajmniej ładowało, bo teraz to boty ładują to co trzeba. Ale tak czy siak już ładnie nabili tej kasy. Kasy za którą mają dobre zabezpieczenia a co za tym idze ciężko się przebić. Tak więc Kubalten nie zakładaj takich tematów i zamiast marzyć to skup się na botach. Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...