Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie - Typ serwera

.vXv.*DeRrD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam takie pytanie odnośnie typu serwera, myślałem nad trzema :

SV + RPG

SV + FB

Lub Hardcore

Jaki serwer polecacie mi wybrać ? Od razu mówie, że nie pierwszy raz zajmuje się serwerem i ogarniam większość rzeczy i o co chodzi w danych typach serwerów.

Opublikowano

Dodam jeszcze, że kiedyś grałem na serwerze minemetropoly, na pierwszej jego edycji i bardzo mi się podobała rozgrywka tam, chciałbym zrobić coś na wzór tego jeśli chodziło by o wersje serwera survival + rpg, jeżeli ktoś grał na pierwszej edycji tego serwera chcialbym zapytać co sądzi o takim pomyśle, myśle, że dodałbym pare rzeczy od siebie.

Opublikowano

Tak talenty.. "kutas" na działce i talent..

Ja Ci proponuje FB+SV

FB nie ma jakies dopracowanego.. Wiec gdybys zrobil wszystko GIT to mysle ze gracze by byli..

Cześć.

Opublikowano

Nie mam raczej ochoty utrzymywać serwera creative bo dla mnie takie serwery są troche bez sensu, równie dobrze, można puścić własny z kompa i pograć z kumplami

;)

Opublikowano

Jest pierdyliard w internecie takich SV i jakichś tam szajsów... Wymyśl coś na prawdę oryginalnego, czego na pewno nigdy nie było w MC. Jakieś może nie wiem hm... Latanie na smokach, bijatyki w locie. Albo jakieś Mortal Kombat w Minecrafcie. Battlefield 3 w MC. LoL w MC. World of Warcraft czy sam Warcraft cokolwiek czego nie było w MC!

31575197832728931761.jpg

Gram tylko na serwerach premium pod nickiem kajsks. Jeśli widziałeś mnie na serwerze no-premium to nie byłem ja i ktoś się pode mnie podszywał! I na modcraft! ;P

exMPC Media Team | Pomocnik Minecraft | Gracz WoW

Moja paczka modów:

http://www.mpcforum.pl/topic/793874-dlkajcraft-v10-czyli-paczka-modyfikacji/

Opublikowano

No to byłoby też dobre rozwiązanie, ale bardziej jestem przekonany ku SV+RPG, chciałem w jakimś stopniu spróbować odtworzyć serwer MineMetropoly.pl

Opublikowano

No to byłoby też dobre rozwiązanie, ale bardziej jestem przekonany ku SV+RPG, chciałem w jakimś stopniu spróbować odtworzyć serwer MineMetropoly.pl

No też ciekawy pomysł. Proponuje taki serwer, na jakich mało osób gra.

8372383248.png
Opublikowano

lepiej surv+frakcje +powiekszony lvl+ jakis fajny plugin na itamki

nie hardcore, bo przykda dzicie 11-12lat, straca zycia i narka

1377774857-U369478.png

Opublikowano

up@

ale większość jest słabych, poprostu żeby były.

Jeśli masz dobrze skonfigurowane pluginy i pasujace do siebi9e to i ludzie bedą wbijać na frakcje

1377774857-U369478.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...