Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]SP1 Mag

oriel15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem dziś zrobiłem sp1 maga :D i mam problem moge używać tylko jednego skila (pożar) mam 8lvl profesji wbic wiekszy czy cuś? prosze o pomoc

Opublikowano

Wbić większy job, lub możesz nie mieć ich na pasku ze skillami ( i to jest bardzo prawdopodobne) naciśnij "k" wejdź w skills i powkładaj tam na pasek , bo powinieneś mieć minimum 4 skille ( bo tyle jest od 1 job).

Opublikowano

Prubowalem relog wł/wył sp i jak klikam prawym na karte to mi sie normalnie wszystko pokazuje ale jak chcem przeciagnac skile na pasek to nic sie nie dzieje jest zacisnieta pięść ale nic nie przenosi.

Opublikowano

A miałeś wcześniej takie problemy? Ja mam czasem że np nie moge uzyc tego co jest na pasku , ale takich nigdy nie miałem , moze puszczasz skil przenosząc? Trzeba caly czas trzymac az na kratke go przeniesiesz

Edit: a spróbuj przez przeglądarkę , może to coś zmieni

Mam , przenosisz pewnie z "karty sp" , a masz ze skilli , (po naciśnięciu k wyskoczy ci okienko) , środkowa zakładka w tym oknie , i z tamtąd przenosisz lewym przyciskiem myszy przytrzymując.

Opublikowano

ale jak przenosze to za pięścią powinien byc obrazek skila a go tam nie ma jak przesuwam.

Edit: a no tak dzieki wielkie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...