Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] uTorrent - SzybkoŚC pobierania

IlikeCs

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mój kolega dał na torrent całą swoją muzyke. Ponad 10 Gb.

Chciałem pobrać ale bardzo wolno idzie... Mam internet 25 mb. A pobiera mi tylko 2,7mb/s Jak przyspieszyć proces pobierania.?

146823-Stop-War-Hug-More.jpg

Opublikowano

Pobieranie poprzez sieć P2P nie zalezy tylko od szybkości pobierania podczas pobierania ale także szybkości UPLOADU twojego kolegi.Najprawdopodobniej ma on słaby upload dlatego ci nie pobiera z predkością oferowana przez twojego dostawcę.

sygnabp.png

Opublikowano

dostawcy oferują prędkości i gwarantują takie w obrębie własnej sieci wiec nigdy nie osiągnie się tej co na umowie

szybciej byś wziął dysk i przegrał

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Internet masz najpewniej 25 mbit, a co za tym idzie download 2,7mb/s jest poprawnym downloadem. Podaj speedtesta, abym mógł potwierdzić swoją teorię :D

Opublikowano

Internet masz najpewniej 25 mbit, a co za tym idzie download 2,7mb/s jest poprawnym downloadem. Podaj speedtesta, abym mógł potwierdzić swoją teorię :D

http://www.speedtest.net/result/2432399851.png

Prosze, o to chodziło?

Tu masz jeszcze szybkość pobierania Ode mnie do Hamburga (Niemcy)

http://www.speedtest.net/result/2432403502.png

146823-Stop-War-Hug-More.jpg

Opublikowano

no nic z tym nie zrobisz kolega ma taki upload i tyle i tak się dobrze ze jest 2mb+ ja to torrenta ( który mi jest potrzebny) nie mogę znaleźć który mi pobiera 1,5mb+

ale jak robem mówi dysk lub usb i będzie szybciej lub ew party ( part 1 part 2 itd)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...