Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P]PlayStation®PLUS

Login12345

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej wyczytałem że jeżeli pobierzemy grę w ps plus i później ją usuniemy to np po roku znów bedziemy mogli ją pobrać pomimo że przy niej jest już napisana cena. Więc moje pytanie jest takie, trzeba pobrać całą grę na dysk? czy wystarczy że zaczniemy pobierać przez chwilę i później to anulujemy ? Lecą lajki : )

RMCF

Opublikowano

Hej. Pobierzesz, ale nie zagrasz. Chyba że coś się zmieniło. Pamiętam, że jak skończył mi się PS+(po tej aferze z anonimowymi), to nie mogłem grać w grę, którą pobrałem w czasie trwania "plusika".

Opublikowano

Hej. Pobierzesz, ale nie zagrasz. Chyba że coś się zmieniło. Pamiętam, że jak skończył mi się PS+(po tej aferze z anonimowymi), to nie mogłem grać w grę, którą pobrałem w czasie trwania "plusika".

Ale ty chyba masz na myśli że jak mi sie abonament skonczy to nie bede mogl zagrać ale ja bym miał cały czas abonament wykupiony

RMCF

Opublikowano

Ale ty chyba masz na myśli że jak mi sie abonament skonczy to nie bede mogl zagrać ale ja bym miał cały czas abonament wykupiony

Nawet jak ściągniesz od nowa to będzie to nie będzie działało. Jak Ci się skończy PS+ gra zostanie zablokowana chyba, że przedłużysz to wróci na ten czas.

Opublikowano

Więc moje pytanie jest takie, trzeba pobrać całą grę na dysk? czy wystarczy że zaczniemy pobierać przez chwilę i później to anulujemy ? Lecą lajki : )

Trzeba pobrać całą grę.

Hej wyczytałem że jeżeli pobierzemy grę w ps plus i później ją usuniemy to np po roku znów bedziemy mogli ją pobrać pomimo że przy niej jest już napisana cena

No będziemy ją mogli pobrać, ale jej nie odpalimy

O to chodziło??

Opublikowano

Napiszę tutaj a nie na PW dla potomnych ;)

Do póki posiadacie abonament możecie cały czas pobierać już raz pobraną grę za darmo, dla przykładu - grą miesiąca teraz jest Bioshock2 i nie kosztuje to nic, po miesiącu albo po dwóch gra zniknie z promocji i ponownie wskoczy na nią cena dla PLUSOWCÓW! Wy jeśli pobraliście wcześniej tą grę nadal macie ją za darmo, chodzi o to że możesz sobie teraz pobrać Bioshock2 odpalić choć raz i ja wyrzucić z dysku, gdy po jakimś czasie najdzie Cie znowu ochota to wchodzisz do sklepu w zakładkę lista pobranych albo normalnie wyszukujesz tą grę w sklepie i pobierasz ją za darmo nawet jeśli jest przy niej cena, system widzi grę jako wcześniej już zakupioną i nie płacimy nic.

To jest sprawdzony sposób i na 100% działa.

Nie mam bladego pojęcia czy wystarczy samo odpalenie pobierania i po chwili anulowanie, ja grę zawszę pobieram do końca i choć raz ją odpalam dla bezpieczeństwa.

819531478353821175209.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...