Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Haxball Tournament #7 - 2vs2 - powtórka

Sajjuk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tutaj liczymy ilość wygranych.. W meczu wygrane:

NabZ 2 - 1 AntyDash

To ciekawe, że jak po drugiej połowie, było "1-1" bo tak sie kłócili o to, to aż sprawdziłeś, bo nagrałeś.. i napisałeś, ze my wygralismy i przechodzimy... potem jak się wilczek z tym drugim zaczal kłócić, to zmieniliscie nagle zasady, heh.

• Odpowiedzi 125
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobra, nie ma co spamować. Na naszym meczu z Dashem będzie nagrywać SAMI BO WAM NIE UFAMY, żeby nie było niejasności. Grajcie, i dawajcie może już link? o 18:45 mieliśmy grać a dalej linku nie mam.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano
Zauważ, że w 6 edycji turnieju Hax Balla organizowanego przez Shadowlord_aka_Ray były na wygrane

Nie ;p

Pamiętam że jak zdobyliśmy wicemistrzowstwo xD To nie było na wygrane,nie było na żadne pkt po prostu zwykły dwumecz,ilość bramek.Gdy bilans był po równo(remisy) to wtedy był ew. dogrywka.

eQUQa.png
Opublikowano

Up@ Nie pierdziel, sam grałem i był remis w wygranych ;)

Dobra, nie ma co spamować. Na naszym meczu z Dashem będzie nagrywać SAMI BO WAM NIE UFAMY, żeby nie było niejasności. Grajcie, i dawajcie może już link? o 18:45 mieliśmy grać a dalej linku nie mam.

Gramy na wygrane :) W każdym meczu, nagrywajcie sobie - nie widze problemu :)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Up@ Nie pierdziel, sam grałem i był remis w wygranych ;)

Gramy na wygrane :) W każdym meczu, nagrywajcie sobie - nie widze problemu :)

Dobra, nie interesuje mnie że na wygrane. Gdzie są linki?

Opublikowano

18:50 dalej czekam na linki, na PW nic nie dostałem, w temacie nic nie ma... Ktoś sobie w bąbelki leci? :>

Przewidywany czas rozgrywek:

- stP vs Murzyńskie pały - 18.00

- AntyDash vs NabZ - 18.15

- Haxball Rangers C.F. vs Bambusy - 18.30

- MU<>Mt2 vs Zrobimy z was mydło - 18.45

Opublikowano

Pogodziłem się z porażką ale proszę żeby w następnym turnieju był bilans bramek i ktoś z teamu via www.

+ Nigdzie nie ma kurwa napisane że na wygrane czy na gole,to dopiszcie to a nie kopiujcie poprzednie prezki...

eQUQa.png
Opublikowano

2 rundy - tak ( w przypadku remisu ew. 3 runda ) Ktoś zapomniał dopisać :/ Ani nikt nie napisał, że na gole !

Jak się kopiuje wszystko z mojego tematu łącznie z grafiką to tak jest ;)

Gratuluję x070x & Heniuś :)

P.S. Też na PW linka nie dostałem tylko piotrek musiał mi dać ale to szczegół.

Opublikowano

Jak się kopiuje wszystko z mojego tematu łącznie z grafiką to tak jest ;)

Gratuluję x070x & Heniuś :)

P.S. Też na PW linka nie dostałem tylko piotrek musiał mi dać ale to szczegół.

Wysłaliśmy ci na PW ;)

Trzeba było zorganizować turniej a nie przegrać i go olać :)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Wysłaliśmy ci na PW ;)

Trzeba było zorganizować turniej a nie przegrać i go olać :)

To, że przegrałem nie ma najmniejszego znaczenia.

Nie organizowałem go do końca ponieważ nie umieliście się zastanowić kiedy komu będzie pasowało.

A tak swoją drogą nie było mnie nawet w domu bo coś mi wypadło.

Opublikowano

BEKA. Beka z hosta. Zaczęli nas obrażać. Były lagi, raz była pauza, gdy chciałem ogarnąć neta - napisałem im żeby poczekali chwile to zaczęli grać. Turniej niewypał. Nie pisze tego bo przegrałem tylko pisze jaka jest prawda. Wszystko skakało, mieliśmy ping po 200/300 - po kija było 3 adminów to ja nie wiem. Porażka jednym słowem. x070x aka myślę że mam władzę, a jestem nikim powinien nie mieć prawa głosu, on tylko się zgłosił na hosta, a czuł się jak król, zaczął obrażać itd. Turniej porażka, sry wilczek i binion ale to jest prawda... Ludzie potwierdzą. Elo, nie chce mi się już spinać. Nie dość że się spóźniacie to jeszcze dziwne regułki. Elo.

Opublikowano

BEKA. Beka z hosta. Zaczęli nas obrażać. Były lagi, raz była pauza, gdy chciałem ogarnąć neta - napisałem im żeby poczekali chwile to zaczęli grać. Turniej niewypał. Nie pisze tego bo przegrałem tylko pisze jaka jest prawda. Wszystko skakało, mieliśmy ping po 200/300 - po kija było 3 adminów to ja nie wiem. Porażka jednym słowem. x070x aka myślę że mam władzę, a jestem nikim powinien nie mieć prawa głosu, on tylko się zgłosił na hosta, a czuł się jak król, zaczął obrażać itd. Turniej porażka, sry wilczek i binion ale to jest prawda... Ludzie potwierdzą. Elo, nie chce mi się już spinać. Nie dość że się spóźniacie to jeszcze dziwne regułki. Elo.

Ping był opanowany, wszyscy grali i jakoś tylko przegrani narzekają, ping był w granicach 130 - więc ok.

Ogarnąć neta chciałeś i poprosiłeś o 10 sek, 10 sek minęło i graliśmy dalej - w czym problem ? :/

Kto zaczął obrażać, wy powinniści opanować słownictwo do wszystkich ... porażka to jest wasze zachowanie

Kiedy nastepne mecze?

Jutro zaczynamy półfinały o 18 następnie finał i na końcu mecz o 3 miejsce :)

Wszystko zaczyna się od 18 !

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Ping był opanowany, wszyscy grali i jakoś tylko przegrani narzekają, ping był w granicach 130 - więc ok.

Ogarnąć neta chciałeś i poprosiłeś o 10 sek, 10 sek minęło i graliśmy dalej - w czym problem ? :/

Kto zaczął obrażać, wy powinniści opanować słownictwo do wszystkich ... porażka to jest wasze zachowanie

Jutro zaczynamy półfinały o 18 następnie finał i na końcu mecz o 3 miejsce :)

Wszystko zaczyna się od 18 !

W granicach 130 bo nie byłeś w grze tylko na specta siedziałeś. Nie minęło 10 sekund, bo zaczeliście od razu jak to napisałem, pauza była na 3 sekundy tylko. Porażka to ten turniej i x070x. On pierwszy zaczął wyzywać. Prosiłem o zmiane hosta, bo lagi to nie... A przecież jest rezerwowy tak?

Opublikowano

W granicach 130 bo nie byłeś w grze tylko na specta siedziałeś. Nie minęło 10 sekund, bo zaczeliście od razu jak to napisałem, pauza była na 3 sekundy tylko. Porażka to ten turniej i x070x. On pierwszy zaczął wyzywać. Prosiłem o zmiane hosta, bo lagi to nie... A przecież jest rezerwowy tak?

Hoster rezerwowy akurat w tym dniu był niedostępny :)

Pauza była 10 sekund, nawet pisałem ile zostało - ale loser = problem .....

Ping był dobry - btw. każdy grał w takich samych warunkach - tylko wy płaczecie

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Hoster rezerwowy akurat w tym dniu był niedostępny :)

Pauza była 10 sekund, nawet pisałem ile zostało - ale loser = problem .....

Ping był dobry - btw. każdy grał w takich samych warunkach - tylko wy płaczecie

ja tez moglem hostowac, sam do mnie z taka propozycja pisales

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...