Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Info Konserwacja 13.01.13

specnaz002

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

#up nie kazdy ma pieniadze na gry, lub nie chca wydawac kasy ! Bo to tylko GRA ! ;)

Validating | Members | WarRock Helper | Pro User | Postmaker | MPC WarRock Team|

Opublikowano

No powinno być tak że jak pisz że skończą o godzinie tej i tej to powinni skonczyć a nie przedluzać bo za każde przedlużenie powinni ponosić konsekfencje.Takie moje zdanie

Nowicjusz
Opublikowano

ciekawe czy oddają nam chociaz te godziny straconych premek,broni czy daja jakis pojebany event 30% expa ...

Opublikowano

Jak mają w zamian za to dać exp event to ja dziękujęza taką grę .... Kupujemy bronie za swoje pieniadze (mam na myśli nx'y), a oni nam to odbierają ... -.-

@edit Nie wiem jak wy, ale ja już najmniejszych kłopotów z grąnie mam

Opublikowano

Mam pytanie jak daje PLAY wyskakuje mi takie cos :

NGM Installation Guide

To run NEXON games, you need to install NGM on your PC first.

Please download and install NGM from the link below.

Caution! Do not close this window before the NGM program installation is completed.

Gdzie to mam zainstalować i co robić dalej ?? dam + lub - !!! :D

661bba1f3a798591.jpg

Nowicjusz
Opublikowano

NGM Installation Guide

Caution! Do not close this window before the NGM program installation is completed.

NGM Installation Guide

wybierz inną przeglądarke tez tak mam na operze ;]
Opublikowano

No powinno być tak że jak pisz że skończą o godzinie tej i tej to powinni skonczyć a nie przedluzać bo za każde przedlużenie powinni ponosić konsekfencje.Takie moje zdanie

Jakie konsekwencje? ^^ To ich wola ze mozesz grac. Nie sa do niczego zobowiazani. Rownie dobrze moga wylaczyc wr i koniec wiec nie rozumiem o co sie spinacie i wyzywacie nexona ktory bardzo dobrze zarzadza gra ;-)

Opublikowano

Jakie konsekwencje? ^^ To ich wola ze mozesz grac. Nie sa do niczego zobowiazani. Rownie dobrze moga wylaczyc wr i koniec wiec nie rozumiem o co sie spinacie i wyzywacie nexona ktory bardzo dobrze zarzadza gra ;-)

jak ktoś kupił bronie albo premkę to musi ją wykorzystać. Jeżeli nie można to jest już oszustwo

Opublikowano

Zaraz w temacie pisze, że przez 2h będą konsterwacje a dalej w nawiasie od 16:30 - 20:30 to sś 4 h a nie 2h -.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...