Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ie wydaiście na kasy na bf p4f?:)

Avium

Ie kasy daiście na bf p4f ;p  

84 użytkowników zagłosowało

1. 1. ie kasy dai?cie ;p

• 0-10zeta
      22
    • 10-25 zeta
      5
    • 25-50 zeta
      15
    • 50-100zeta
      15
    • 100-200zeta
      10
    • 300+
      17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja 0zł i posiadam aeka, stg77, l85a2, spasa - wszystko na nieskończoność + w miarę dobre dodatki do broni. Do tego 2 mundury, 2 czapki i 1 kominiarka ;)

Aktualnie mam 1,5k funda i zbieram na red_dota.

A wszystko to zarobiłem uczciwie, wystarczy trochę czasu i chęci.

Opublikowano

Ja osobiście wydałęm na 4 postacie około 900zł i na każdej mam wszystkie bronie 4ever mundury + najlepsze dodatki :)

Pomogłem? Daj lajka to nic nie kosztuje :rolleyes: .

Opublikowano

ja 25zl przelewem i jak debil zamiast kupic pakiet z mp5 i koksić to kupiłem samo mp5 i celownik holograficzny (wiem debil ze mnie)

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

ja 25zl przelewem i jak debil zamiast kupic pakiet z mp5 i koksić to kupiłem samo mp5 i celownik holograficzny (wiem debil ze mnie)

Ja mialem tak samo kiedys. Kupilem sobie VSS vintorez i kazdy dodatek osobno na miesiac/tydzien. Dopiero ok miesiac pozniej zorientowalem sie ze jest takie cos jak "Pakiet" ^^
Opublikowano
Jak jest sie idiota ...
Mam nadzieje ze ten pan zostanie wynagrodzony w postaci 5% i blokady konta na 3 dni jak uczynil wobec mnie moderator za slowo "Wut?".

Topic.

Ponad 500zl na 4 postacie.

Opublikowano

ponad 100 euro :D mieszkam zagranicą

CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHz
GPU: Zotac GTX 780Ti AMP Edition
RAM: Kingston 2x8GB

Case: Cooler Master HAF X

Opublikowano

A wlasciwie to wiecej. Jakos sp mnie nie przekonuje, wole wydac te pare zl niz meczyc sie z ankietami.

Ps: jak ktos chce inzyniera lvl 13 i snipera lvl 8 z m95 pakietem to pisac na pw :) oddam za free

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

to może taki rew? ktoś chce się pochwaić jeszcze? widze że temat znik przepad....

YAY

Opublikowano

Po co to pytanie ile wydaliśmy kasy ?

I wydałem mniej więcej 120zł

Od kiedy to można refreshować jeśli post nie wnosi nic ważnego dot tematu lub temat nie został zaktualizowany ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...