Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ie wydaiście na kasy na bf p4f?:)

Avium

Ie kasy daiście na bf p4f ;p  

84 użytkowników zagłosowało

1. 1. ie kasy dai?cie ;p

• 0-10zeta
      22
    • 10-25 zeta
      5
    • 25-50 zeta
      15
    • 50-100zeta
      15
    • 100-200zeta
      10
    • 300+
      17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z dwie stówy napewno.... co nowego wychodzi to kupuje.... człowiek nie pali nie pije (tylko z umiarem) to można sobie pozwolić na takie atrakcje.... :)

x

Opublikowano

ymmm epiej wydać na bfh/bf p4f i se pograć da jaj a nie paić czy chać ;f

bez spamu ;p 100+ zeta ;f

@DOWN

spam...

YAY

Opublikowano

ymmm epiej wydać na bfh/bf p4f i se pograć da jaj a nie paić czy chać ;f

bez spamu ;p 100+ zeta ;f

Nom lepiej gry niż używki racja. Gra nie uzależnia tak jak fajki np.

Opublikowano

ciężko policzyć ile wydałem na tę grę ale coś koło 200zł co miesiąc mam 50zł na telefonie to co mi szkodzi wydać te 25 na sms'a :)

Opublikowano

Nom lepiej gry niż używki racja. Gra nie uzależnia tak jak fajki np.

Oj wiesz zależy od człowieka :) Ja pale jak ktoś mi da a nie pije bo mi leki nie pozwalają :) Gry uzależniają w takim samym stopniu jak używki, sam się na tym przejechałem ale w miarę się jorgłem :D

A co do tematu:

Gram od Listopada 2011, co miesiąc sms'y za 25zł (czasami dwa od młodszej siostry z fona)

~14 miesięcy grania więc około 450 zł wydałem ;x

Opublikowano

Enginer-250zł 2 Enginer-120zł

Medic-290zł 2 Medic-50zł

Sniper-190zł

Opublikowano

Ponad 200zl. Wlasciwie to nic nie stracilem, bo co miesiac dostaje 60zl ktore i tak sie straci jak ich nie wydam :P a wlasnie... mam telefon za 69zl w abonamenie 60zl czy cos kolo tego (czyli co miech dostaje 6dych). To jesli tego nie zuzyje, to kasa przepada, tak?

Jungle - Lee Sin

Solo top - Tryndamere

Mid - Fizz

ADC - Blue Build Sivir

Support - Blitzcrank/Janna

Opublikowano

xamizo ja mam 40 złoty co miech i jak zostanie mi np 20 zł to jak znów doładuje to mam zamiast 40 60 więc jezeli nie zuzyjesz to kasa NIE przepadnie . ; )

Opublikowano

O to spoko, dzieki :)

Jungle - Lee Sin

Solo top - Tryndamere

Mid - Fizz

ADC - Blue Build Sivir

Support - Blitzcrank/Janna

Opublikowano

Oj wiesz zależy od człowieka :) Ja pale jak ktoś mi da a nie pije bo mi leki nie pozwalają :) Gry uzależniają w takim samym stopniu jak używki, sam się na tym przejechałem ale w miarę się jorgłem :D

A co do tematu:

Gram od Listopada 2011, co miesiąc sms'y za 25zł (czasami dwa od młodszej siostry z fona)

~14 miesięcy grania więc około 450 zł wydałem ;x

siostrze z fona kraść ... co za typ tu się puknij ...

Opublikowano

@UP

Czy gdzieś napisał że kradnie? Może po prostu kulturalnie prosi i siostra się zgadza, bo pewnie tak jak 90 procentom ludzi kupujących Fundsy przez telefon na jej koncie zostaje jej połowa tego, co ma do wykorzystania? Idź hejtować kogo innego...

@Top

Jakieś 30 zeta (4 czy 5 SMSów po 2900 Funds) i jak na razie więcej nie potrzebuję, bo mam JTiger, M24 forever, SVD forever, M14-EBR forever, do tego Precision Barell (jak dla mnie lepsza w L96) i inne dodatki, więc mam wszystko, co potrzebuję. Być może wydam więcej, jak zacznę grać 2 klasą, tj. inżynierem.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

siostrze z fona kraść ... co za typ tu się puknij ...

Oj nie znasz się więc nie pierdol... poza tym spamuje przez Ciebie zresztą ty też ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...