Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SuraWP 75lv vs DT

severiana

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam sure wp 75 lv z eq podanym nizej i nie moge zrobić dt nie to ze mam za malo defa czy cos bo ogarniam calego spota na dt na pieczeciach ale jakos nie chca mi dropic te kamienie otwarcia i czas mi sie konczy i lipa z zarobku na metkach mam buffa *buffy po 35 %*

EQ:

Duchowa+9 2k hp 10 strzaly

Truta+6 sr32 kd +4

wyzywka +6 20 dt

branza na okolo 30 lv +0 20 dt

ebo +9 10 dt

naszyjnik z niebianskich lez +9 1k hp

kozaki +9 1k hp

lwia tarcza +9 10 dt/15 blok ciosu

mam łącznie 30% na strzały i 60 na dt i ostrze P strach wir zbroja G biolog oddaje konary i mysle ze to nie problem z defem a z truta co mam zrobic by szybciej wybijac spota zanim czas sie konczy zawsze zostaje mi do oddania 2/3 kamyki i czas sie konczy moze zle spota luruje macie jakies ulubione filmiki jak robic dt ? bo na yt jestich pelno ale wszystkie sa takie byle jakie.

potki jakie uzywam to fioletowe i zielone oraz mam dzika wojennego.

Opublikowano

Podstawa na DT to szycie/kryt/strzały

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

Z takim eq i skillami powinieneś bez problemu dawać radę, na pieczątkach nie używaj strachu i luraj cały spot podjedź na środek, jak wybijesz większość żołnierzy lub gdy hp spadnie ci poniżej połowy to cięcie z siodła (jak masz) i schodzisz i wybijasz łuki. Jak zejdziesz zaczynasz wirem, później wiadomo ściana i czekasz na następny spot, jak dalej nie będziesz dawał rady to znajdź kogoś do łuków lub skombinuj coś żeby większy dmg zadwać.

cg4h.png

Obecnie gram na prywatnym serwerze World of Warcraft - Sunwell.pl

Opublikowano

Jedyne co tutaj powinieneś zmienić,to technika lurowania/ubijania.Po prostu z tym eq,nie powinieneś mieć problemu ze zmieszczeniem się w czasie.

Opublikowano

Ekwipunek świetny i musisz dawać radę w nim w dt.

Po prostu nie masz dobrej techniki lurowania spotów etc.

Najlepiej weź sobie do towarzystwa Bodziaka,który ubijał będzie łuczniki a Ty zajmiesz się spotem.

Myślę,że będzie ok.

Możesz jeszcze się zaopatrzyć w wody/rosy na szycie,kryt,wart. ataku,def lecz nie są konieczne ale pomogłyby.

Opublikowano

@UP'y o czym wy piszecie ? o.O Pisze że daje rade robić DT a wy piszecie co ma zmienić w eq. Z lurowaniem musisz robić tak żę kilka razy okrążasz spota najlpiej używać do tego cięcia z siodła i na środek bijesz. Cała filozofia.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Pewnie używasz strachu więc połowa mobów (po przemianie) ucieka na boki, a one zazwyczaj mają kamyki, a zanim do każdego po kolei będziesz dobiegać, to nie masz szans się wyrobić. Jedynie w tym widze prolem, bo z takim eq powinieneś mieć wystarczające dmg żeby wystarczająco szybko ubijać te moby.

A technika nie jest skomplikowana, ja zawsze jak pojawiał się resp czekałem z 5 sekund aż wszystko się zrespi, szybka rundka wokoło i szybko pod ten słup (czy jakby to nazwać) na środku, machać machać z wierzchowca aż wszystkie żołnierze padna i wtedy rura na łuczników

Wbij bonki na szycie/kryta/otrucie.

na jaki chu* otrucie skoro przy takim eq to te moby padają na jednego hita, max 2, więc co ma tu pomóc trucie...

Dasz rade a ile pz masz>Wez sobie kogos na zabijanie lucznikow

Jakby nie chciał sam robić dt, to pewnie by nie pisał tego tematu, tylko stałby w m1 i prosił się żeby ktoś z nim na dt poszedł, ale wystarczy spojrzeć na to eq i odrazu widać, że nie potrzebuje pomocników.

beztytuuacf.png

Opublikowano

Moja propozycja jest taka żebyś na pieczątkach nie włączał strachu tylko zbroje ponieważ jak włączysz strach mobki cię przestają atakować i rozchodzą się i potem musisz ich ganiać po dt po 1 grupce

Opublikowano

Mobbera sobie ciachnij i nie będzie problemu z lurowaniem, 3x szybciej przejdziesz dt.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...