Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Witam pytanie na temat Sura BM i WP

DaNyr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie dotyczące skill to sury WP i BM w jakiej kolejność ulepszać bardzo proszę o szybką odpowiedz like za pomoc bardzo dziękuje i Pozdrawiam :)

t5socg.png
Opublikowano

Sura WP : Build pod Pvp : Czarowane , Strach , Wir , Paluch , Rozpro reszta w zbroje Build dla Dropa : Czarowane , Strach , Zbroja , Wir , Paluch , Rozpro Sura BM : na nim to build raczej zawsze pod pvp : Duch , Sferka , Ochronka , Mroczne Uderzenie , Duchowy Cios , Ogniste Uderzenie Mam nadzieje że pomogłem :)

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/398905-tut-sura-wp/
http://www.mpcforum.pl/topic/668913-tut-sura-bm/

dzięki wielkie
t5socg.png
Opublikowano

Lepszy BM

Zbędny spam autor postu pytał się o build skilli a nie co jest lepsze...

Sura WP : Build pod Pvp : Czarowane , Strach , Wir , Paluch , Rozpro reszta w zbroje Build dla Dropa : Czarowane , Strach , Zbroja , Wir , Paluch , Rozpro Sura BM : na nim to build raczej zawsze pod pvp : Duch , Sferka , Ochronka , Mroczne Uderzenie , Duchowy Cios , Ogniste Uderzenie Mam nadzieje że pomogłem :)

Wydaje mi się że dla WP'eka do dropu 3 lub 4 skillem (zależy czy robisz zbrojke czy nie) powinno być rozpro gdyż ono jest dobre gdy ktoś Ci ksuje.
4602422ade673.jpg
Opublikowano

Jeśli chodzi o wpk'a ostrze podstawa i strach zbroje od razu wyklucz jest nieprzydatna następnie smoczy wir - uderzenie palcem -rozpro najlepszy building

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...