Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WorldOfRandRiu [24/7] RPG! Smoki Miasta Ukryte Lokacje Zapowiedź [Rasy I Gildie]

Archerowy123

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 111
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przed wczoraj napisałeś temat i o 21 ogłosiłeś wyniki o których dowiedziałem się dziś.

Nie pomyślałeś, że ktoś się może podszyć ? Jak zna nick i ip to ..

Opublikowano

Imię: SylweKK

Nick: boyaka18

Poziom Ogarnięcia: 10/10

Skype/Ts3: To i to ;)

Mikrofon: TAk

Staż w MC: 1 rok

O sobie: Moje hobby to piłka nożna i minecraft. Moim marzeniem jest pograć na tym serwerze (małe podlizanie xD). Już nie mam pomysłu na trzecie zdanie.

Dlaczego ty: Ponieważ uwielbiam serwery tego typu i chcę pograć z ogarniętymi ludźmi. Serwer zapowiada się znakomicie . I dalej też nie mam pomysłu.

Opublikowano

Imię:Emilia

Nick:Cicha903

Poziom Ogarnięcia: 0/10 [bądź szczery] 9/10

Skype/Ts3: *Cicha903

Mikrofon: * Jest

Staż w MC:2lata

O sobie: Min 4 zdania Gram w gry dosyć długo, bardzo lubie gry strategiczne oraz taktyczne. Jestem dosyć cichą osobą (nick bez powodu chyba nie mam). Gram od czasu do czasu w kosza piłke nożną i siate.

Dlaczego ty: Min 3 zdania. Chce pomóc w wykryciu błędów i bugów oraz wspomóc serwer.No i gdyby była taka możliwość to awansować wyżej ;).

Opublikowano

Nie polecam. Archerowy to dziecko...Osądza o nodusa a używa komend admina do walki.Nie ogarnia więc zaprasza do teamu same vipy i adminów.

Opublikowano

Imię: Nie wiem po co wam to ale ok - Kuba

Nick: polaku

Poziom Ogarnięcia: 10/10

Skype/Ts3: * Nie używam odkąd ogłuchłem słuchając ludzi, którzy niestety nie przeszli jeszcze mutacji

Mikrofon: * Nie lubię używać

Staż w MC: Mniej więcej rok

O sobie: Lubię rysować i grać w koszykówkę. Dużo czasu spędzam siedząc przy komputerze. Generalnie mam w dupie co ludzie o mnie mówią, i tym wzbudzam najczęściej respekt.

Dlaczego ty: Chcę zobaczyć ile warty wasz serwer, czy ma szanse wypalić czy to tylko kolejny fake (w słowa już nie wierzę odkąd 10 super zapowiadających się serwerów nie wypaliło)

Zapewne odrzucicie moje podanie z powodu nie używania mikrofonu i ts3, ale uwierzcie mi, powód który podałem wyżej jest dla mnie święty...

polaku3.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...