Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[problem] PS3 slim

JerzyKxd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich.

Otóż mam takowy problem z moja konsolą ps3. Mam router wifi Asus RT-G32 i normalne komp jest podłączony do niego i telefon też , gdy próbuję podłączyć pod niego ps'a to gdy wpisze już klucz zabezpieczeń to próbuje połączyć się z wifi ale po jakimś czasie wyskakuje przekroczono limit oczekiwania , i nie chce się połączyć w ogóle. Macie może jakieś rady co zrobić ?

Opublikowano

Ten poradnik powinien ci pomóc, gdyby były jakieś problemy lub niejasności pisz w temacie chętnie pomogę ;]

http://www.mpcforum.pl/topic/518491-tut-ps3-jak-podlaczyc-do-internetu-sieci/

1376848905-U377559.jpg

Opublikowano

no tak to wiem , ale chodzi o to że gdy już sprawdzam połączenie to jest napisane że pozyskuje adres ip i tak ciągle aż wyskakuje komunikat że przekroczono limit oczekiwania

Opublikowano

DHCP w routerze jest włączone?

wpisywałeś ustawienia ręcznie?

posprawdzaj tez w opcjach wpa encryption oraz wep encryption to może być problem z protokołem szyfrującym o ile DHCP w routerze jest włączone

819531478353821175209.gif

Opublikowano

@up

wystarczy wejść w opcje routera, w przeglądarce internetowej wpisujesz adres routera, login oraz hasło (wszystkie dane powinny znajdować się na routerze albo w instrukcji)

819531478353821175209.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...