Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sądzicie o mojej piosence ?

Lomcome12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jako że jestem nowym użytkownikiem tego zacnego forum na samym poczatku chciałem się przywitać z wszystkimi.SIEMA !: D

a teraz do rzeczy ; p Słucham już dość długo rapu, i nie żebym Cię hejtował ale powiem tak... teraz, aby w ogóle mieć jakiś szacunek słuchaczy trzeba mieć NIEPOWTARZALNE,UNIKATOWE i zaj#biste flow.To da sie wyćwiczyć, tak samo jak zwroty, których poziom ( w twoim przypadku ) jeśli chodzi o przekaz jest całkiem dobry, niestety niezbyt dobrze składasz słowa. Ja aktualnie czytam dużo książek, ponieważ to poszerza zasób słownictwa,przez co można tworzyć nowe,chore rymy. Dodatkowo próbuje '' kręcić'' swoim głosem, jeśli wiesz o co chodzi, wykreować własny styl.To jest bardzo ważne.Mam nadzieje że przeczytasz ten koment i może zaczerpniesz z niego jakieś morały ; p

Godnie Reprezentuj.

-----------------------------------------------------

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

lol masz glos podobny do peji naprawde dobrze ci idzie spiewanie

Od Peji to się jednym słowem od&eb co ?

Ciężko się Ciebie słucha, podkład za głośno, trochę z życiem nagrywaj.

"Za te wszystkie wybryki teraz najmocniej żałuje

powiem tylko przepraszam , bo tylko tyle umiem"

Opublikowano

Od Peji to się jednym słowem od&eb co ?

Ciężko się Ciebie słucha, podkład za głośno, trochę z życiem nagrywaj.

Japa dziecko nie tylko Peja jest na polskiej scenie.

Opublikowano

Masz tak nudny głos, że usypiając spadłem z krzesła.

zgodzę się.

Twój głos tak jakby stoi w jednym miejscu. Taki nudy powiem :D

gdybyś troche popracował nad głosem to może byś nawet coś z tego było. Bo podkład jest fajny ;)

aha i jeszcze jedno.

Jak śpiewasz to albo polski albo angielski. Bo troche sie miesza.

Gowno nie piosenka.

Jeżeli się nie znasz na muzyce to lepiej sie nie odzywaj

Opublikowano

„ Japa dziecko nie tylko Peja jest na polskiej scenie. ”

Według mnie Peja jest najnizej „polskiej sceny” .

tak tak jasne, najniżej, podaj jakieś argumenty może? Jest jednym z lepszych polskich raperów i to nie zaprzeczalnie. Nagrody, złote płyty itp. mówią same za siebie, nigdzie na vivie ani nigdzie za kasie się nie sprzedaje... A i jego piosenki mają sens a nie jak wiele naszych raperów JP i nic więcej.
Opublikowano

Marność. 0 flow, chujowe rymy, "piosenka" o dupie marynie.

jeśli chodzi o przekaz jest całkiem dobry

Te forum już mnie nie zdziwi. Nawet nie będę wklejał facepalm'a.

Jest jednym z lepszych polskich raperów i to nie zaprzeczalnie. Nagrody, złote płyty itp. mówią same za siebie, nigdzie na vivie ani nigdzie za kasie się nie sprzedaje... A i jego piosenki mają sens a nie jak wiele naszych raperów JP i nic więcej.

Jest chujowy. Złote płyty nic nie znaczą. Widocznie ty na siłę szukasz tego "rapu JP", że jest on i nic więcej.

@Down

Hahahaha niedługo będzie. Thx ;)

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

Marność. 0 flow, chujowe rymy, "piosenka" o dupie marynie.

Te forum już mnie nie zdziwi. Nawet nie będę wklejał facepalm'a.

Jest chujowy. Złote płyty nic nie znaczą. Widocznie ty na siłę szukasz tego "rapu JP", że jest on i nic więcej.

@Down

Hahahaha niedługo będzie. Thx ;)

Rap JP? powiedz ile jego piosenek jest JP peji. Gdybyś posłuchał jakieś piosenki wiedziałbyś że nie jest jp. Szkoda gadać, ktoś kogoś nie lubi to od razu musi go od najgorszych wyzywać. Złote płyty nic nie znaczą, zaraz j*bne chyba.

Opublikowano

Rap JP? powiedz ile jego piosenek jest JP peji. Gdybyś posłuchał jakieś piosenki wiedziałbyś że nie jest jp. Szkoda gadać, ktoś kogoś nie lubi to od razu musi go od najgorszych wyzywać. Złote płyty nic nie znaczą, zaraz j*bne chyba.

Ty nie umiesz czytać? Gdzie napisałem, że Peja jest JP?

Widocznie ty na siłę szukasz tego "rapu JP", że jest (w Polsce) on (rap JP) i nic więcej.

Dlatego że

nie jak wiele naszych raperów JP i nic więcej.

A powiedz mi, co znaczą teraz złote płyty? Gural teraz robi gówno, a gimby i tak mu złoto nabiją. Fejm w Polsce nie ma nic wspólnego z jakością.

Top: Podtrzymuję opinię, że chujowe.

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

Dobra. Nie kłóćcie się tylko oceniajcie. Według mnie to jeszcze nie Twój czas - trochę nie wyraźnie nawijasz, a barwa głosu niezbyt pasuje do tego typu muzyki. Aha, i w tym przypadku to nie piosenka - może to być utwór, nutka, kawałek, track, ale nie piosenka! ;-)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

masakra, wgl nie czujesz rytmu.

Uwaga! Konkurs! Uwaga!
Do wygranie lajki. Co musisz zrobić? Proste
Umieść link do mojego profilu w tym temacie:
KLIK

A każdy post z linkem wynagrodzę lajkiem!

IU4Be.png

• 2 miesiące temu...
  • 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...