Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gladiatus

Popol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pewnie wiele razy sprzedawaliście swoje przedmioty na rynku ale za wyznaczoną cenę i czas jest wyznaczona opłata. Znalazłem sposób na ominięcie tej drobnej opłaty. Podajesz przedmiot np. Chełm. Wybierasz żeby na rynku leżał 24 h i wpisujesz cenę ale nie zwykłą podajesz cenę na przykład 500 z małą kreseczką - (Wygląda to wtedy tak 500- ) i wtedy przedmiot na rynku jest wystawiony za 5 stów i leży 24 h ale nie ma za niego opłat.

Może komuś się to przyda :)

Opublikowano

hehehe dzieki wielkie ;] Na pewno sie przyda ;] A moze masz jakies skrypty do atakowania na arenie, albo cos w tym stylu. Pamietam, ze na poprzednim mpcforum bylo cos takiego, ale przestalo dzialac po updadzie gry.

Opublikowano
hehehe dzieki wielkie ;] Na pewno sie przyda ;] A moze masz jakies skrypty do atakowania na arenie, albo cos w tym stylu. Pamietam, ze na poprzednim mpcforum bylo cos takiego, ale przestalo dzialac po updadzie gry.

siemanko mi ten sposób nie dziala niestety gdy zatwierdzam wystawienie narynek pisze że mam za mało kasy . SlipKnoT wiem że chcialeś jakieś skrypty do gladiatusa wzamian za sposób narubinki za free.Szukałem ich na google ale niestety nic nie znalazłem .Alw może podasz nam ten sposób .Wiem że nie ma nic za darmo ale jeśli jesteś na takim forum to moze podzielisz się z nami tą wiadomościa:)

a0f24c10e34b0c0a.jpg
Opublikowano

@UP

Ok, spoko i tak napisze. Tylko wlasnie szkoda, ze nikt nie ma takich skryptow, gdzies na pewno musza byc. Jak bede mial troszke czasu to napisze.

Opublikowano
@UP

Ok, spoko i tak napisze. Tylko wlasnie szkoda, ze nikt nie ma takich skryptow, gdzies na pewno musza byc. Jak bede mial troszke czasu to napisze.

Wielkie dzięki z góry .A swoją drogą to zrobisz jak chcesz ale najlepiej by było żebys założył nowy temat żeby wszyscy mogli zobaczyć ten sposób .

P.S. Jeśli można wiedzieć to na jakim serwerze grasz masz jakąś gildię?

a0f24c10e34b0c0a.jpg
Opublikowano
Koks (Bot), ty tez grasz w Gladiatusa? Na jakim serwie?

ja gralem bodajze na 9 :/ bylem top 3 xD i oddalem tutaj konto komus z premium do konca roku ;]

mialem sojusz 20 typa z top 30 ale oczywiscie top 1 i 2 zdradzili nas i zaczeli jechac wszystkich i przestalem grac :P bo sie wkurwilem :/

21 lec chyba był

Opublikowano

Ja teraz mam 42 i jestem top 138 xD Prowincja 2 to starszy serwer z tym, ze ja gralem od poczatku samodzielnie i konto premium dopiero od 40lvla mam xD (Wygralem w konkursie na mistera gladiatus.pl 2007 xD)

Opublikowano

to dziala ale za to mozna dosyac ban...

95a062c8256b792f.jpg

Jeżeli Komuś pomogłem to nie obrażę się jak ktoś oceni mój post pozytywnie ;] (da mi punkt)!

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

nie działa mi pisze ze zapałce 0 a potem zabiera kasę

nie macie innych bugów ?? albo czegoś by ułatwiło grę :-p

• 3 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...