Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

format błagam pomocy

EpickiBubu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem tydzień temu pobrałem avasta bo ojciec mi kazał.. że niby będzie super.. ok. pobrałem avasta i zaczęły się lagi (przeglądarka, tf2, lol, nawet pulpit.. i minecraft a mam machine zacną alienware m15x) więc go odinstalowałem a lagi zostały.. próbowałem skanować kompa itp. ale nic nie dało.. no to postanowiłem zorbić formatowanie z płyty oryginalnej win 7 bo i tak się przyda (jakieś 2 lata temu kupiłem i od wtedy 0 formatów) no to pierw płyty nie odczytywało przy starcie to mi kumpel poradził żeby zmienić kolejność w biosie ok. raz ją otworzyło i nie było opcji do dzielenia dysku na partycje tylko jakim systemem włączyć laptopa (tylko win7) i szukanie błędów,naprawa.. wybrałem naprawe i po 2 godzinach szukania problemu normalnie się włączył od tamtego czasu płyty nie czyta przy starcie chociarz mam ustawione w biosie żeby pierw z płyty czytał.. próbowałem inną płytkę wsadzić z sterownikami które dostałem jak kupiłem lapka i działa.. się uruchamia przy starcie a ta płyta z win7 nie!! błagam pomocy bo strasznie muli.. przykład: 10-20 fps w Minecrafcie.. WTF! POMOCY!!!!

Opublikowano

ok temat do zamknięcia. przepraszam za spam ale jestem głupi i nie doczytałmem na płycie że jest ona tylko do naprawi windowsa a nie do reinstallu ;(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...