Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Broń jak na filmiku

Siusior

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kiedyś był w sklepie teraz tylko ofercie dnia czasami ale zdarza się powrót itemków na gdzieś 5 dni

ale na gunna lepszy mcs o wiele

Opublikowano

Pirate Pistol, czyli pistolet piracki, został wycofany ze sklepu po nerfie. Można na niego polować w ofertach dnia, jednak nie polecam na Gunnera. Nadaje się do seta dla komandosa - Pistol + Uber/Faworyt Gerharta lub Super/Armata Harrego + MGL 140/M32

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

A bo właśnie gdzieś tyle nie grałem. Ale jakoś się odczułem tego. używam od zawsze na solderze super do pisania tompa i ten piracki i prawie zawsze piewszy jestem.

Opublikowano

pistolet piracki nadaje sie tylko na 1hit zmiana broni na szybko strzelna i girara.. ja na gunnerze czasami biore sobie ten pistolecik + strzelba 590 i gunnera na 3 hity biore :) ja nie zauważyłem żeby go znerfili bierze po 40-50 nadal:D

Opublikowano

Ten pizduś jest cieńki, jeśli gramy tylko nim. Jak gramy nim na dobitkę to się nawet przydaje, jednakże nie warto go kupiwać.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

@UP

Synek, my ci tylko radzimy. Zrób sb przerwę od komputera i poćwicz ortografie, ponieważ nic sobą nie prezentujesz.

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

@UP

Synek, my ci tylko radzimy. Zrób sb przerwę od komputera i poćwicz ortografie, ponieważ nic sobą nie prezentujesz.

Przecież to troll, w dodatku marny. Po prostu olać i przejść dalej. Co do tematu to uważam go za wyczerpany, czyż nie ?

Opublikowano

Piracki Pistolet najlepiej nadaje się w połączeniu - tak jak na filmiku u Multiego - na gunnerze z MG na bliski. Masz aima, to cyk - strzał - 50hp i komandos prawie pada. Ale lepszy jest shtogun uber/super, czego nie jestem pewien, bo z shotguna na daleki walniesz 5-10, a z pirackiego na dalekim 20-35 (bez kryta).

A co do Kondzia....

To jest niewyżyte dziecko, troll, które chce zabłysnąć swoją żałosnością i, które ma na FaceBooku rocznik fałszywy, żeby mógł się zalogować.

Opublikowano

co do broni pirate pistol dalej wali po 40 ale rzadko nin gram..

a ty kondzio popros o bana bo wyzywasz pozadnych ludzi a nawalasz błedy jak niewiem moj kuzyn ktory ma 5 lat nierobi tylu bledow

30126291200233959386.png

"Nie znasz się to wypier*alaj" -Kubon 2k16

Axetiv0 - Jedyny Buk Jhina

Opublikowano

Goglus PP (pirate pistol) prawda ? ale jak się orientuje to on jest na soldka i gunnera na mando nie można go mieć :) przynajmniej w ostatnio w ofercie był chciałem sb go kupic na mando i nie mogłem pisało ze nie mam dobrej postaci na tą broń :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...