Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SEUS v.10 błędy graficzne

mizzy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z Shaderami(SEUS) Sonic Ether's Unbelivable Shaders v.10

wszystko widać na filmie

http://www.youtube.com/watch?v=apK9yMPjO9g

nie mam wgl pojęcia czym to jest spowodowane ale jedynie świta mi to że mogą one być tylko dla użytkowników radeonów ale tego nie jestem pewien

For rules mój sprzęt to

AMD Phenom II X4 [email protected]

Gigabyte GeForce GTX460 1Gb CUDA(oryginał bez OC)

8Gb RAM 1600Mhz

teoretycznie all powinno śmigać ale są te bugi graficzne proszę o pomoc :)

userbarwb.png
Opublikowano

Znalazłem to na jakimś forum angielskim może spróbuj.Musisz załadować SEUS.zip jako Texture Pack, (przeciągnij i upuść Seus adjusted.zip w folderze Texture Pack)

Opublikowano

wrzucenie shaders.zip jako tego najnowszego seus nic nie dało po prostu miałem default teksturpack,

z własnej inicjatywy zabawy z teksturpackiem wrzuciłem spakowane w folder shaders pliki z shaders.zip do zipa z teksturpackiem

shadery.png

i w sumie efektu jakiegoś nie ma włączyłem tak samo jak poprzednio

java+2013-01-12+12-35-10-909.png

Może problem leżeć w tym jak łąduje shadery??

Używam magic lunchera w magic luncherze mam Core shaderów załadowany i działa i wrzuciłem do folderu w .minecraft/shaders

pliki seus shaders i tak działa może jakoś inaczej to instalwoać sie powinno z shaderami zawsze kombinowałem żeby dobrze działało z magic luncherem ale w sumie w readme jest napisane żeby magic luncherem instalować więc nie ogarniam...

OK wgl juz jest db jak wgralem rekomendowany teksture pack o.O

java+2013-01-12+12-51-32-351.png

Ale... why na innych nie dziala

userbarwb.png
Opublikowano

pobrałem i wrzuciłem ten .minecraft i wgl się nawet nie włącza minecraft (zwykły luncher) logo mojang i brak odpowiedzi

ale jak włącze z rekomendowanym texturepackiem to działa i w sumie niech już będzie, w sumie to jeszcze wersja beta tych shaderów

userbarwb.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...