Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Testy Ibota i Kbota

kendzioleczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Triale są darmowe wiec porównać zyski możesz uwzględniając fakty napotkane w trakcie gry-ilości graczy,zniszczeń itp:) co do kupna mogę się mylić ale Ibot-a można zakupić na krótszy okres czasu..Pozdrawiam

Opublikowano

Ale ibota można kupić na 1 dzień bodajże ;)

Nie kupisz IBota na 1 dzień. Minimum to 30.

VPS: ON

Więcej na PW.

Opublikowano

Kamyk znów zaczynacie się oczerniać?Twóca tematu pytał o minimalny czas licencji Ibot-a i Kbot-a ,a nie u kogo dokonać zakupu.

Opublikowano

Ja polecam KBota bo na ibota wiecej wydasz a kamieniarz jestes zwyklym oszustem kupuje i costello i mi dal licke i mi dorzucil na dodatek bot serwer 3 dni ;)

2435676187.png

Opublikowano

Można kupić na 1 dzień, cena to 5 zł

Jak kupisz na 1 dzień to dam Ci 10zł.

VPS: ON

Więcej na PW.

Opublikowano

Można kupić na 1 dzień, cena to 5 zł

Od costello.... Tylko wtedy licencja zostanie przydzielona raz (a nie na 24h), więc jak rozłączy ci się internet albo będzie restart serwera albo jakikolwiek lag w grze to po licencji 24h

Zbanowany za reklamę... No cóż - taka praca :)

Opublikowano

Na pewno nie kupuj u costello bo zostaniesz oszukany jak poniższa osoba (zresztą opisywałem ten przypadek w TYM temacie):

beztytuuyah.jpg

Kamieniarz widzę, że lubisz sie posługiwać czyjąś korespondencją do oczerniania najlepszego resellera Ibota i kbota w Polsce. Do Twojej wiadomości - temat został wczoraj rozwiązany i do tego dostałem bonusa za te dwa dni zwłoki takiego, że mógłbym i tydzień na uruchomienie tej licencji czekać. Ty specjalnie oczerniasz costello bo masz w tym cel, Twoje licencje jakbys nie zauważył są droższe niż u niego, więc zamiast tworzyć spiskową teorię dziejów zacznij może konkurować z costello obnizając ceny co?

Podsumowując IMO ibot>kbot a licencja to tylko za pośrednictwem costello.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...