Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Filmy na YouTube, zacinki

fatumboba

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem z YouTubem od jakiegoś czasu. Szukając w internecie porady nie znalazłem nic podobnego. Otóż podczas oglądania filmów na YT z niewiadomych przyczyn nagle się zacinają. Tzn. film trwający np. 15 minut, nagle w 7:31 zawiesi się i po prostu zakończy odtwarzanie (tak samo jakby doszedł do końca tych 15 minut). Jeśli chcę dalej oglądać to muszę włączyć go od nowa i przewinąć za czas, w którym się zatrzymał. Do tego dochodzi to, że podczas jednego nawet kilkunasto minutowego filmu takie ścinki mogą zdarzyć się kilka razy. A nie jest przyjemne ciągłe odtwarzanie od nowa i przewijanie filmów. Czy ktoś już kiedyś spotkał się z takim problemem? Jeśli tak lub jeśli możecie coś poradzić to proszę o pomoc.

Z góry dzięki

P.S. Jak na razie próbowałem tylko reinstalować Flash Player co nie przyniosło skutku oczekiwanego

Opublikowano

Jakie masz łącze ? Może to winna tego ;P

Czy masz tak tylko z filmami na youtubie ?

Miałem tak samo zebrało się jeszcze kilka problemów z czasem i zrobiłem formata teraz wszystko pięknie działa :D Pozdrawiam :P

Jeśli pomogłem daj "Lubię To" :) To nic nie kosztuję !

Opublikowano

Jeśli chodzi o internet to jest to stałe łącze z Netii 8mb/s. Przeglądarka Mozzilla Firefox.

@PlayerTheBest

Jak już napisałem. Aktualizowałem i reinstalowałem flasha. O jakich wtyczkach mówisz?

@CiasteczkoMen

Spróbuję, dzięki

@Ballu

Doceniam radę, ale aktualnie nie mogę spobie pozwolić na format komputer. Nie z powodu YT.

Opublikowano

Powiem tak: W szkole na komputerach mamy tak samo,może to wynikać ze słabej specyfikacji sprzetu a dokładniej chodzi mi o przydzielone miejsce na pliki tymczasowe firefoxa.Filmik załaduje tyle ile zmieści po czym staje bo nie ma miejsca za załadowanie reszty.Zwieksz rozmiar pamięci tymczasowej(narzedzia->opcje->zaawansowane->sieć->uzywaj recznego zarządzania pamięcią i daj z 2048 mega,to powinno wystarczyć.Daj znać czy to pomoże

sygnabp.png

Opublikowano

Reinstalacja firefoxa wraz z usunięciem profilu(ręcznym jeżeli się nie usunie) oraz ponowna jego instalacja bez dodatków. A i jeżeli to nie pomoże spróbuj STARSZEJ wersji flasha.

EDIT:Zrób kopie profilu bo w nim masz całą historię i zakładki

sygnabp.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...