Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pakiet C1 04 86 2A nie działa tak samo jak CM :)

irasek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem czy to forum jakichs lamerów albo co ale CM 1 i 2 działają (przynajmniej mi).

Ale najlepsze są experymenty z pralką :)

Pakiet C1 04 86 2A generuje (generował bo teraz wiesza się gra) losowy item. Mi dwa ferniry wyszly :) poza tym itemy exe (zostawilem pendanty bo reszta to crap), blesy, gemstone, RUN +6+s+8+L itp. Fajna zabawa :) Niestety pendanty +x+4%hp blokuja pralkę i nie mozna ich wyciagnac (chyba przez opcję +4hp rec)

Ciekawe kiedy znowu rollback?

Czekam na post typu: "co to za serwer koleś?"

Odpowiadam: GLOBAL

Pakiet C1 04 86 2A już nie działa. Ale CM tak!

Opublikowano

To jak jestes taki kozak to powiedz co zrobiłeś że ci to działa??? i jak to może być forum dla lamusów jak na tym forum wychodzą wszystkie hacki??:D

Opublikowano

pomyliles dzialy Mu Onlime a Mu Online - Serwery Prywatne ;) i poco te wkrety ludzia ze cm dziala? prawda jest taka ze cm jest zablokowany a te hacki co teraz chodza po globalu to kompletnie hack zrobiony przez ludzi z venezueli chyba.. ;)

p.s jesli uwazasz to forum za forum dla lamerow dlaczego wogole na nie wchodzisz? a tym bardziej postujesz?! dziwny troche jestes... idz na forum dla pro ;)

2006-2010

Opublikowano
pomyliles dzialy Mu Onlime a Mu Online - Serwery Prywatne ;) i poco te wkrety ludzia ze cm dziala? prawda jest taka ze cm jest zablokowany a te hacki co teraz chodza po globalu to kompletnie hack zrobiony przez ludzi z venezueli chyba.. ;)

p.s jesli uwazasz to forum za forum dla lamerow dlaczego wogole na nie wchodzisz? a tym bardziej postujesz?! dziwny troche jestes... idz na forum dla pro ;)

miarka się przebrała. Jeszcze raz ktoś będzie starał się manipulować ludźmi, to dostanie bana. CM działa, mi również. Co do pakietu na random exc items + fernirs C1 04 86 2A ( i ten drugi, już nie pamiętam jaki), to wysyłałem go już parę miesięcy temu - niestety nie działał. Może nie miałem szczęścia? :)

Opublikowano
miarka się przebrała. Jeszcze raz ktoś będzie starał się manipulować ludźmi, to dostanie bana. CM działa, mi również. Co do pakietu na random exc items + fernirs C1 04 86 2A ( i ten drugi, już nie pamiętam jaki), to wysyłałem go już parę miesięcy temu - niestety nie działał. Może nie miałem szczęścia? :)

Jak już pisałem mi działał tylko chwilę (ok. 20 minut) ale sądząć po cenach to niektórzy mieli więcej szczęścia. Pakiet C1 04 86 2A nie jest pakietem na fernira tylko na losowy item, ale ferniry też wychodzą (mi wyszły dwa). Poza tym pełno losowych itemów, exe też. Każdy item trzeba było wyciągać z pralki żeby robić nowy.... Niestety nie nacieszyłem się zbyt długo i poza fernirami (teraz są bardzo tanie, przynajmniej wczoraj były) to zysk niewielki. Teraz wysyłając ten pakiet coś się wiesza i po ok. 1min jest recconect z CM'a. W tym czasie nie było restartu servera więc myślałem, że może na chwilę coś się zlagowało... ale rano też już nie działało więc pewnie zblokowali coś online...

W każdym bądź razie nie jest to żadna ściema... warto będzie ten pakiet jeszcze spróbować po jakimś update - może K2 znowu o czymś zapomni :)

Opublikowano
To fajnie że tylko adminom forum cm działa...Jakieś przywileje? :huh: ja dałem razem za cm 150 wersja 1.2+2.0 i ch*j bombki strzelil

ban na 30 dni. tylko traffic mi wpierdalasz.

Opublikowano

przez takich ludzi jak irasek ktory pisze numer pakietu... juz on nie dziala :) szczeze mowiac jakbym Cie w realu spotkal to ... PS CM dziala

95a062c8256b792f.jpg

Jeżeli Komuś pomogłem to nie obrażę się jak ktoś oceni mój post pozytywnie ;] (da mi punkt)!

Opublikowano
przez takich ludzi jak irasek ktory pisze numer pakietu... juz on nie dziala :) szczeze mowiac jakbym Cie w realu spotkal to ... PS CM dziala

Przestań cwaniakować co byś mi zrobił. Piszę pakiet bo dla średnio rozgarniętej osoby która wie co to pakiet i do czego służy znalezienie go nie byłoby żadnym problemem. Pakiet mi działał tylko 20 min. Miałem pecha. Wcześniej raczej bym tego nie napisał (jak by dalej działał) ale tylko dla tego że prał bym sobie niezłe itemy i zapychał konta a nie siedział na forum - wiekszość by tak zrobiła. Metody na działający CM nie zamierzam publikować bo na razie jest w miarę spokojnie, jak będzie dużo ludzi którzy nabijaj tylko PK to znowu coś wymyślą (co jest pewne ale mam nadzieję, że nie prędko).

A tak na marginesie to jest forum o cheatowaniu i w sumie dzielenie się pomysłami, pakietami itp. powinno być normą. Jak do tej pory to większość to bluzgi albo lamerskie tematy np. bot na 100% w CM :)

Pozdrawiam administratorów. Dbajcie o poziom.

Opublikowano

no dziala cm , jak go zablokowali mi zajelo 5min na odpalenie ponownie, i co jarasz sie zalozyles topic? ludzie od dawna wiedza ze cm dziala ale odkrycie probowalismy tlumic to ze cm dziala bo gowniarze po 13 lat narobia przypalu jak zwykle , a ty wszystko spierdoliles ,zadowolony idioto? bym cie spotkal w rl to sztuke bys dostal to bys w trybie expresowym przyspieszonym uciszyl sie, okreslic cie moge w 3 slowach - idiota,przypal,neostrada? pewnie masz z15 lat, i powiedz znowu bedzie syf na globie i co? bylo dobrze ceny itemow nawet wzrosly (venom panty +; z 100b+ przekoczyly na granice 300b [ja juz 5 par takich sprzedalem]) ale niee ty musisz wszystkim mowic zamiasz sie cieszyc ze ci dziala i korzystac i zarabiac ile wlezie, powiem tak narobiles przypalu a twoj tok myslenia porownywalny jest z podnieconym dzieckiem neostrady i ty mowisz zeby trzymac poziom? pierdolnij sie w leb! , brak slow na ciebie! jednym podsumowujacym slowem powiem tak - idiota!.

2006-2010

Opublikowano

nikt ci nie powie bo jak sam mozesz sie doczytac panowie trzepia na tym ladna kase i reszte maja gleboko w dupsku

co do pana energy to kultura i jezyk jakim sie poslugujesz pozwalaja sadzic iz to ty jestes dzieckiem neostrady tylko miales ja troszke wczesniej i czegos sie tam nauczyles

teraz masz cukiereczka w postaci CM i bardzo sie boisz zeby ci go nikt nie wyrwal :)

ps.panie admin za ublizanie innym wydajemise powinien byc tez ban ( no chyba ze masz pan dzialke w b od energy)

Opublikowano

To co napisał "Fajny" jest prawdą ale może znajdzie się ktoś kto powie ten sposób;] Wszyscy użytkownicy cm'a byli by mu wdzięczni;]

Opublikowano

panie 'fajny', niewiesz konkretnie jaka jestem osoba , moja kultura jest jaka jest potrafie i sie dobrze wyslowic ale jezeli ktos mnie zdenewuje niestety zmieniam swoj styl wypowiedzi, na dziecko neo niepasuje , pozatym nietylko cm mam, wiec nieoceniaj mojej osoby po moim poscie do iraska, pozdrawiam

2006-2010

Opublikowano
Energy bys mugł podać ten sposób żeby cm chodził;]

nikt ci nie poda bo

1 Nie ma nic za darmo

2 Ci co wiedzą jak odpalić to nie mają w interesie dzielić się tą informacją żeby dzieciaki chodzili po spotach z autokillem, hacki w cc zabijanie strażników .Więcej ludzi gra na cm= szybciej zostanie zablokowany

3 Szczerze mówiąc nie dziwie sie nim bo zamiast iść na łatwiznę to sam byś poszukał a jak nieumiesz/nie chcę ci się sie to graj legit .Tak ciężko ci się gra bez autokilla ?

4 Mnie nie obchodzi czy cm działa czy nie ale wole żeby było mniej ludzi grających na cm . Za dużo hackerów w cc nie potrzeba mi więcej ja gram legit i nie muszę używać hacka szczególnie w cc bo to żadna frajda wygrać cc na autokillu

Opublikowano
3 Szczerze mówiąc nie dziwie sie nim bo zamiast iść na łatwiznę to sam byś poszukał a jak nieumiesz/nie chcę ci się sie to graj legit .Tak ciężko ci się gra bez autokilla ?

pierdolisz kurwa głupoty po prostu chodzi o to im że stracili kupe kasy i huj .... a ty kurwa patrzysz na świat odwrotnie czytaj dokładnie to będziesz wiedział o cho chodzi ...

P.S

Ziomal nie wiem co kombinujesz ale dużo osób bana dostało za klniecie na forum a widzę ze Energy jest bez karny co to jest ? ....

Opublikowano

A Ty nie klniesz? W regulaminie wyraźnie pisze, że przeklinanie jest dozwolone, a o jego nadmiernym używaniu, i o karze decyduje mod/adm. Fakt, faktem że Energy trochę przegiął, ale mam nadzieję że od tej pory się będzie powstrzymał.

Po prostu w tej sprawie chcę być bezstronny. Jak ktoś da tutaj sposób na odpalenie cm'a, to proszę bardzo. Ja się w to nie wtryniam.

Pozdrawiam

P.S.

Nie zarzucaj mi kombinowania. ;)

Emerytura

Może kiedyś...

Opublikowano
nikt ci nie poda bo

1 Nie ma nic za darmo

2 Ci co wiedzą jak odpalić to nie mają w interesie dzielić się tą informacją żeby dzieciaki chodzili po spotach z autokillem, hacki w cc zabijanie strażników .Więcej ludzi gra na cm= szybciej zostanie zablokowany

4 Mnie nie obchodzi czy cm działa czy nie ale wole żeby było mniej ludzi grających na cm . Za dużo hackerów w cc nie potrzeba mi więcej ja gram legit i nie muszę używać hacka szczególnie w cc bo to żadna frajda wygrać cc na autokillu

x2

gowniarze narobia przypalu i k2 zablokuje dlatego tu na forum byly proby uciszania ludzi ... juz jest masa doslownie mnostwo topicow na oficjalnym forum globala.. wystarczy popatrzyc , i poco gowniarze robia przypal? zeby sie popisac czy co? zamiasz sie cieszyc ze dziala i korzystac i siedziec cicho zeby k2 nic nierobilo w tej sprawie to jada na najwiekszyt przypal, zobaczymy jak cm dlugo podziala ...

2006-2010

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...