Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] 3150 (Shaco?)

Spooq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, zamierzam sobie kupić jakiegoś champa za 3150, narazie posiadam OP Katarine, i tego low shita LeBlanc. Zastanawiam się nad kupnem Shaco, bo gra się nim chyba bardzo przyjemnie, ale obawiam się tego, że ta postać posysa, czytałem sporo opinii że jest słaby na obecną metę. Co prawda jak grałem z kumplem który pykał Shaco (ja Nunu na supporcie) to ładnie kosił. Opłaca sie go kupować? Myslałem tez nad Akali, ale na 1250 ją banują, do tego łatwo to coś się kontruje.

2d82fcx.jpg
Opublikowano

Hej, zamierzam sobie kupić jakiegoś champa za 3150, narazie posiadam OP Katarine, i tego low shita LeBlanc. Zastanawiam się nad kupnem Shaco, bo gra się nim chyba bardzo przyjemnie, ale obawiam się tego, że ta postać posysa, czytałem sporo opinii że jest słaby na obecną metę. Co prawda jak grałem z kumplem który pykał Shaco (ja Nunu na supporcie) to ładnie kosił. Opłaca sie go kupować? Myslałem tez nad Akali, ale na 1250 ją banują, do tego łatwo to coś się kontruje.

Procz lee sina i ew swaina na midzie nikt jej nie zkontruje.Bardzo dobra postac,ma slowa,niewidzialnosc,3doskoki,harras i ma aoe skill e.

Kup ja,shaco jest slaby na dzisiejsza mete jak sam napisales

sstwc.jpg

Opublikowano

Ją kontruje każdy ze stunem/unieruchomieniem. Niby czemu Shaco jest taki słaby? W jungli wydaje się dawać rade.

2d82fcx.jpg
Opublikowano

Ją kontruje każdy ze stunem/unieruchomieniem. Niby czemu Shaco jest taki słaby? W jungli wydaje się dawać rade.

Cos ty,to ze ktos ma stuna i raz ja zestunuje to nic,ona ma 3doskoki,nie jeden.Ew. kassadin moze ja kontrowac czy malzahar ale to tylko ewentualnie.

A jezeli chodzi o shaco to moze early ma dosyc dosyc ale w late jest to najgorsza postac poprostu.

sstwc.jpg

Opublikowano

A XinZhao? Ma OP Dmg, doskok, slowa, wyrzucenie, ale coś nikt nim nie gra, kiedyś pykałem w rotacji. Może go zakupić?

A na Akali zawsze sobie biore Ryza, po prostu słyszałem, ze się ją łatwo kontruje ze stunem :P

2d82fcx.jpg
Opublikowano

Jak chcesz zwiększyć swoje win ratio i nie nudzić się przy tym zbytnio, to polecam ci ...

XIN ZHAO :

- dobry damage w każdej fazie gry

- wystarczy że dostanie lekkiego feeda w early i kosi do końca

- % damage

- dużo CC

- w większości gier dominuje linie

- dobry pusher

- brak escape mechanismu przez co łatwo go zgankować

- jeśli nie dostanie feeda w early to ciężko będzie mu coś zrobić

- jeśli przeciwnik ma slowa to będzie miał ciężko

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...