Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Broń do szturmu za nx?

Howker_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

byym baardzo prosił o Gifta AW na 1 dzien chociarz

Takie rzeczy na pw pisz... Powinieneś dostać warna za spam.. Kup sobie l96a1 zwykłe, kup tłumik S1 i masz to samo co aw. Albo dobij majora 3.

674071459604241683421.gif

Bywalec
Opublikowano

@UP Ty też :3

Jeszcze dobry jest SCAR-L Trispear ( coś takiego ) no ten biały.

Ja go mam na perma. Dawo nim nie grałem ale też dość przyzwoicie się rushuje.

Ahaaa no jeszcze MK 14 Mod 0

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

Zasada to zasada... Tylko ty tak noobisz że z legionem wbijasz ... I co kickną Cię i zara zreportujesz i nexon i tak jak patrzyłem połowy reportów nie czyta..

Co do tematu kup sobie srt albo nawet te noobskie cqb bo jest w miare dobre i po coś je dodali w sumie ..

Nie no podobno system support nexona udskonalili teraz wszystkie reporty sprawdzają ;d

@topic

ar-ak47

smg-dual scorpion

Ewentualnie kup se szotguna ;D;D m4 super90 2x double barrel (nie wiem czy dobrze napisalem)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Bywalec
Opublikowano

XM8 wg. CA Wiki zabiera 41HP jednym strzałem.

To nie jest mały DMG.

Wystarczą 3 strzały żeby zabić gościa ze 100 hp i dwa z poniżej 82.

Dlatego chodzę z nią na Junka

Szybkość strzału ma 1pkt większą od CQB.

Więc o co chodzi?

Jak się nie znasz to nie krytykuj -.-

Dziękuję

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

snajpa to Arctic Wolf.

jak na szturm to praktycznie wszystkie bronie, ale najlepiej się sprawdzają: Valkiria, M4a1 dw, rec7, Ak, Ak74m , m6a2-srt i f2000 tactical.

Bywalec
Opublikowano

Ale to wszystko zależy od odległości z jakiej strzelasz. Im dalej tym mniej zabierasz. A junk to mała mapa

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Opublikowano

Pba smiech na sali wady XM8

- wolny

- maly DMG

- nie komfortowy

i ty to na junka bierzesz?

a ja sie dziwie dlaczego tylko w HQ grasz

a co ty wolisz CQB .. bo n0 skila cwiczysz widze.. wiesz to ze ogarnia celownik i strzaly a ty nie to nie znaczy ze musisz mu jezdzic nie kazdy jest tu CQB hero lamuchu!

Twoje uda czynią cuda <3

Bywalec
Opublikowano

CQB jest dobre -.-

Ja osobiście biegam z M4A1 Sopmod, ale gdybym nie miał to bym biegał z CQB.

Bardzo dobra broń na małe odległości do rushu i na duże

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Opublikowano

Kup sobie p90tr i będzie po kłopocie ;). Albo tak jak Pba pisał dobry też jest carbon 15 i mój ulubiony "akacz" ak-74M.

Opublikowano

Ak-74m Jest dobry i to bardzo i ma mały recoil jak ma sie celownik od csm lub za nx to sie wymiata

to jak możesz to giftnij na Nick Natan2006 Broń L96a1 Artic Wolf

Dubstep Porząda Krwiii Blood For Dubstep !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...