Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Czy ten laptop jest wart tej ceny? :)

Peruns

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie , tak jak w temacie , mam około 3.5 tys zł. I chcę sobie zakupić laptopa , o dużym ekranie , i dobrego do gier , nawet tych najnowszych :)

Co sądzicie o takim? :) http://allegro.pl/na...2908793620.html -- WART SWOJEJ CENY? :)

Zapraszam do oceniania i subowania :). Masz ciekawy serwer i chcesz z niego seriie let's play? PISZ PW :)

Opublikowano

Laptopy nie są do gier (są wyjątki, np. Alienware), ale jeżeli nie musisz nigdzie często podróżować, to za 3,5k kupisz podzespoły na jakim pójdzie spokojnie BF3 i te "farkraje".

A jeżeli musisz laptopa to Samsung 550P7C jest w miarę fajny :>

@UP

Czytałem, że te ideapady w Lenovo nie są zbyt ciekawe - często się psują a o reklamację trzeba z nimi walczyć bo nie chcą ich uznawać.

Niedoceniony mentor Counter Stike'a 1.6

:lenny:

Aktualnie realizowany projekt:

CS:GO - od nowicjusza do oporowego gracza ----->

KLIK!

Opublikowano

Czytałem, że te ideapady w Lenovo nie są zbyt ciekawe - często się psują a o reklamację trzeba z nimi walczyć bo nie chcą ich uznawać.

Przecież nie będzie tego używał.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano
Laptopy nie są do gier (są wyjątki, np. Alienware)

Pieprzenie głupot, na y580 z i7 i GTX'em 660 pogra w nowsze gry na średnich-wysokich, alienware to płacenie za znaczek bo te lapki nie są tyle warte ile jest napisane.

Opublikowano

Oj , tylko nie lenovo :D. Jakoś nie mam zaufania do laptopów lenova/ asuusa itp. Za dużo się na nie ludzie skarzą ;) .

Jestem fanem laptopów DELL ewentulanie HP :).

Jest wart 2 tyś.. Tak wiem , w Lenovo karta kraficzna GTX jest dużo lepsza , ale wole się po swojej opinii i opiniach ludzi w internecie w ich laptopy nie bawić.

A powiedźcie mi tak : Czy taki laptop co podałem ten HP'ek , uciągnie teraz najnowsze gry? :)

Zapraszam do oceniania i subowania :). Masz ciekawy serwer i chcesz z niego seriie let's play? PISZ PW :)

Opublikowano

Nie, na low z przycinkami może bez. Lenovo to najlepsze laptopy jakość/cena/wydajność, Lenovo to nie ASUS bo ASUS to shit jeśli chodzi o laptopy. Chcesz to dam Ci gg do kolegi który kupił y580 i Ci relacje zda.

Chcesz wydać ponad 1,5 tyś na darmo to lepiej mi je daj i za 1900 kup takiego samego lapka lenovo

Opublikowano

Spokojnie, właśnie takiego samego ma mój kolega (i7, 16gb ramu) Tylko dolicz brak systemu, tańsza wersja 8GB + system możesz kupić

Opublikowano

Acha. Bo cały problem w hp'eku polega na tym że ta karta graficzna jest za słaba do gierek tak? :P.

A karty graficzne GTX są dużo lepsze :)? :P. Bo nie wiem co woleć lepszą kartę graficzną , czy 2x więcej ram :P

Opublikowano

GT630 to karta nie do gier, bardziej taka np. do pracy i pogrania w coś słabszego dla rozrywki. GTX660 to już mocniejszy zawodnik jeśli chodzi o mobilne grafy.

Do gier 4GB ramu wystarcza, ale w laptopach lepiej mieć te 8 dla integry etc.

Opublikowano

Dobra. To tyle wiem , jak laptop to ten. Tylko też się zastanawiam co myśleć o komputerach stacjonarnych , dałbym coś dobrego kupić za 2.5 tys? I potem sobie kupić np . laptopa tylko do pracy/ na wakację , do przeglądania neta? :)

Opublikowano

Męczę Cię jak nikt chyba tutaj. :P.

A np. jakbym całą gotówkę wydał i kupił coś takiego : http://allegro.pl/pro-gamer-b75-i7-3770-16gb-1tb-gtx670-2gb-usb3-bon-i2933223072.html ---- WYSTARCZY MI NA NASTĘPNE 3 lata i będzie dobry do gier? :)

Opublikowano

Wystarczy Ci na rok max 2 przy czym może się przegrzać lub spalić. Gotowych zestawów się nie bierze, podaj budżet a złożę Ci coś na morelach

Opublikowano

3.5 tys zł powiedzmy. Coś co naprawdę pociągnie wszystkie gry :)

Opublikowano

Szafirków jest pełno w tym połowa to referenty, MSI jest "bezpiecznie" :P A droższe tylko jakieś 30 zł

Po za tym to TF HAWK, dobre chłodzenie i jeszcze wersja OC ;p

Opublikowano

A jakby procesor i7 i kartę grafiki : GeForce GTX 670? :P. Bo ta karta graficzna i ten procesor co podałeś , to nie są w czołówce kart i procesorów ,a troszkę kosztują. Natomiast GTX 670 ma bardzo dobrą reputację i osiągi :)

Opublikowano

Nvdia to reklama i marketing którego nie opłaca się brać. Teraz zaszpanowali komputerem na WOŚP... Weź to co podałem bo na siłę kombinujesz

Opublikowano

A czym się np rózni procesor i5 od i7? Który jest bardziej przyszłościowy ? :)

Opublikowano

pójde do 4,0 na boxie cisnie az miło. Sątesy gdzie do 4,5 ghz jechali... Ale ze mnie koazk ;3

Pomagam w sprawach komputerowych

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...