Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Multiplayer

Tedy98

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Juz robie 2 cholerny temat z tym....

Dzisiaj powyzywalem pare osob i przepraszam za to ale sie zdenerwowalem....

Co do tematu nie dzialaja mi serwery minecraft co nie ?

Wbijam o kolegi na hamachi i na serwer hamachi jego i na luzie grac co jest......

Tam gdzie sa ludzie gdzie jest dedyk nei hamachi nie moge grac...

Opublikowano

@Po raz kolejny niewem jak to sprawdzic

Lecimy 25 PKT ostrzezen

tka mam zmienne ip i moge nowe konto ;<

a z ta stara wersja to najlepszy tekst jaki slyszalem typie xD

Opublikowano

Porty masz zablokowane, poczytaj w necie jak odblokować ;] Sprawdź jakiej firmy masz router, jaki model (powinno pisać na routerze)

Opublikowano

Dobra , to ja jeszcze rz napisze !

JA CHOLERA NIEWIEM CO tO SE TE ZAPORY , KARTY RAFICZNE, i JAKIES ROUTERY CIUL WIE CO WIEC POproszE JAsNIEJ Z WYTLUmacZENIEM :

@Ehh , kolega mowi ze potrzebuje e haslo i login do tego czegos internetu a ja tego nie mam wiec juz nie pogram w mc a myslalem ze z nowym internetem bede gral ;(

@Mam z filmy TP-Link --- HES-319M

REF dajecie pisac

1h pozniej xDD

lecimy do 100/100

Opublikowano

Dobra , to ja jeszcze rz napisze !

JA CHOLERA NIEWIEM CO tO SE TE ZAPORY , KARTY RAFICZNE, i JAKIES ROUTERY CIUL WIE CO WIEC POproszE JAsNIEJ Z WYTLUmacZENIEM :

@Ehh , kolega mowi ze potrzebuje e haslo i login do tego czegos internetu a ja tego nie mam wiec juz nie pogram w mc a myslalem ze z nowym internetem bede gral ;(

@Mam z filmy TP-Link --- HES-319M

Dfq, kolego nie spam bo sobie nagrabisz ostrzeżeń..

Standardowe hasła do routera TP-LINK'a są

Login : admin

Hasło: admin

Ewentualnie

admin

bezhasła

Przechodzisz do zakładki Forwarding. Tak przekierujesz porty do MC.

8372383248.png
Opublikowano

@Tedy98 ! Sorry moderatorzy możecie mnie nawet zbanować ale muszę to powiedzieć ! Tedy jesteś tępy ... Weź się lepiej do nauki, poczytaj coś o komputerach ! A nie tylko w gry grać i nic więcej ! Jeszcze raz to powiem TĘPAK !

gyuq.jpg
Opublikowano

Ale te hasla nie dzialaja !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Juz 3 dni sie z tym pier****

Boże, nie masz przycisku na routerze "RESET"? Zresetuje Ci te hasła i zastąpi standardowymi, które zapewne masz napiasne na odwrocie routera.

8372383248.png
Opublikowano

Tedy jesteś głupi czy popierdolony.

Może go łaskawie odwróć...?

| Pijawka I | Pijawka II | Pijawka III | MPC User I | MPC User II | MPC User III | MPC Member | MPC Member II | ProUser | MPC Member III | MPC Team | Postmaker | Postwriter |

Opublikowano

kubino takie slowa to do kolegow szmato mala mi mozesz tylko z pieska za takie slowa ; D

NIE MA RESET xD

Mały kutasie nie fikaj Ty mi tutaj ... Ja przynajmniej coś umiem nie to co "to" !

gyuq.jpg
Opublikowano

Mały kutasie nie fikaj Ty mi tutaj ... Ja przynajmniej coś umiem nie to co "to" !

Ja chociaz mam kutasa nie jak ty cipe owlosiona na czole :DDD

Zrobilem ten resset caly ale hasla nadal nie ma xD

Muahahaha

Opublikowano

Tedy ty masz w ogóle jakieś pojęcie o komputerze albo czym innym ? Znajdź jakiś podręcznik dla klasy 1-3 (podstawówki) i ucz się ortografii bo nie można cię zrozumiec...

Opublikowano

Poziom tego tematu jest poniżej 0 -.-

a co do tematu wystarczy przytrzymać przycisk reset przez chwilę i powinny się hasła zresetować

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...