Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Jakim czołgiem ?

DobeRmanRGH

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżdżę na razie czołgiem T-46 z 3 poziomu i naprawdę dobrze mi się nim gra i ma fajny wygląd, bynajmniej lepszy niż czołgi lekkie z niemiec. Odblokowałem sobie działko 76 mm L-10 i jest jak na razie bardzo dobrze ;) Jeszcze nigdy nie miałem takiej radochy jak z tej linii czołgów.

Niedługo czołg z 4 poziomu, zobaczę czy będzie zdatny do bitwy tak jak te co posiadam ;)

Opublikowano

Niedługo czołg z 4 poziomu, zobaczę czy będzie zdatny do bitwy tak jak te co posiadam ;)

To sie zdziwisz.

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano
:D

//Regulamin lokalny działu Minecraft - Publikacje serwerów:

23. Serwery można reklamować tylko w tym dziale, a nie w sygnaturach, nickach, "o mnie", statusach. Kara: Warn 5 pkt.

Opublikowano

T-28 to bardzo dobry czołg mój młodszy brat pobił nim mój rekord zniszczynych nim 9 gosci (nick kamil1107) , tylko na poczatku jest troche mułowaty ten czołg ale to jak kazdy bez ulepszeń.

Opublikowano

Więc DobeRmanRGH, sam widzisz. To nei ma nic do rzeczy, że każdy poleca ruskie. Może dla większości są łatwe w ogarnięciu, ale pojawią się osoby co nie umieją rosjanami grać. Wyprubój sam wszystko, jak tak robiłem , nikt mi nie doradzał i się cieszę, bo gram czołgami które naprawdę przynoszą mi wiele frajdy.

Nie każdy. Ja nie polecam zssr ;]

Opublikowano

Oprócz caps-locka masz jeszcze wielkość tekstu pogrubienie i podkreślenie.

Uzasadnij swoją wypowiedź.

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...