Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ps3 vs Xbox 360

TheDominik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja mam xboxa to ci powiem że lepszy, ludzie od ps3 bd twierdzić że ich konsola. Dużo się nie dowiesz. Na ps3 masz neta za free, a na xboxie nie ale za to mi tam nie szkodzi 150zl rocznie.

//Nieregulaminowa sygnatura.

Miyoshi

Opublikowano

Ja nie mam żadnej konsoli bo mi nie potrzebna, w gry gram na kompie a wolę zainwestować w komputer bo mogę na nim robić pierdylion rzeczy więcej. Ale mniejsza.

Mówię że ps3, bo miałem xboxa jakiś tydzień i potem musiałem oddać. Wrażenia były katastrofalne, łączenie z internetem, czas wczytywania gier, na każdym kroku jakieś problemy. Dziękuję, jak miałbym wybierać kalkulator czy xboxa to wybrałbym kalkulator.

Oczywiście jest to moja opinia, może trafiłem na jakiś niedorobiony egzemplarz :P

Opublikowano

Mam x'a od maja 2011 roku i żadnych problemów, gry chodzą elegancko multi tak samo. Nie mam porównania z ps3, ale multiplayer w x'ie jest zajedwabiste ;]

Opublikowano

Czekaj na nowych zastępców tych konsol bo one i tak powoli już nie wyrabiają w nowych grach. A nowe już niebawem.

A jeśli już to PS3. Net za free. Wiele ciekawych tytułów.

fjlw0o.jpg

Opublikowano

PS3 Lepsze

1 Darmowa usługa PSN,multi za free

2 Wbudowany odtwarzacz Blu-Ray

3 Lepsza grafika,wystarczy zobaczyć Heavy Rain,God of War 3,Uncharted 3

4 Cicha praca systemu

5 Wygodny pad

Dla dzieci minecrafta to koszmar że na ps3 nie ma minecrafta bo mojang stwierdził fakt że nie będzie minecrafta na żadnych innych konsolach poza xbox 360.

eQUQa.png
Opublikowano

Mam PS3 jakieś 3 miesiące nie jest zły.Jak to w każdej konsoli jedyny minus to drogie gry.

Choć jak masz dobry internet to tern problem w pewnym stopniu eliminuje PS+ w którym możesz pobrać mnóstwo gier za jedyne 200 zł rocznie.W Xboxie nie masz takiej możliwości .Grafika jest taka sama.Pad zależy jak kto lubi mi pasował bardziej od PS3 ,ale teraz lepiej gra mi się na padzie od Xboxa .

Każda z tych konsol ma Swoje plusy i minusy

Czekaj na nowych zastępców tych konsol bo one i tak powoli już nie wyrabiają w nowych grach. A nowe już niebawem.

A jeśli już to PS3. Net za free. Wiele ciekawych tytułów.

Nie opłaca się czekać bo nie ma oficjalnie żadnej informacji kiedy będzie nowa konsola.A nawet jak wyjdzie to będzie kosztować bardzo dużo

Opublikowano

Mam PS3 jakieś 3 miesiące nie jest zły.Jak to w każdej konsoli jedyny minus to drogie gry.

Choć jak masz dobry internet to tern problem w pewnym stopniu eliminuje PS+ w którym możesz pobrać mnóstwo gier za jedyne 200 zł rocznie.W Xboxie nie masz takiej możliwości .Grafika jest taka sama.Pad zależy jak kto lubi mi pasował bardziej od PS3 ,ale teraz lepiej gra mi się na padzie od Xboxa .

Każda z tych konsol ma Swoje plusy i minusy

Nie opłaca się czekać bo nie ma oficjalnie żadnej informacji kiedy będzie nowa konsola.A nawet jak wyjdzie to będzie kosztować bardzo dużo

Prawdopodobnie wyjdzie w połowie 2013. Koszt takiego czegoś to jakieś 1200zł+ Na pewno bardziej opłacalne niż PS3 czy x360

fjlw0o.jpg

Opublikowano

Prawdopodobnie wyjdzie w połowie 2013. Koszt takiego czegoś to jakieś 1200zł+ Na pewno bardziej opłacalne niż PS3 czy x360

Nooo chyba Cie głowa boli.

Jak teraz za PS3 (najnosze) Czyli SuperSlim 500 GB trzeba dać tyle.Xbox360 nieco taniej....

A informacji nie ma jeszcze. Więc Skończ tą gadkę

Opublikowano

Ciężko porównać, jedna ma lepsze to, druga tamto... Każda konsola ma swoje exclusiv'y, np. PS3: God of War, Uncharted, Killzone, Heavy Rain, a X360: Gears of War, Halo, Alan Wake, Metro 2033. Ciężko powiedzieć co lepsze, może pomyśl jaka gra Ci się podoba, zobacz na jaką konsolę jest i ją kup ;p

PC: CPU: Intel Core2Duo E8400 3.0GHz, MOBO: Asus P5Q SE, RAM: Kingstone 2x2GB DDR2 800MHz, Zasilacz: Chieftec GPA-500S8 500W, Obudowa: SuperCase SK337, GPU: Asus Radeon HD 6670 1GB GDDR5, HDD: Samsung 500GB

Laptop: ASUS A555L

Opublikowano

Na pewno nie warto czekać na nowe konsole, tylko opłaca się kupować te i grać. Co do konsol, obie są prawie identyczne. Te same gry, ps3 ma troche więcej exclusivów. No i net za free.

Jak nie chcesz przerabiać kosnoli, to bierz ps3.

Opublikowano

Sprawdź który pad będzie lepiej Ci leżał w dłoni bo to podstawa komfortowego grania, jeśli posiadasz w miarę dobry komputer to nie ma co się zastanawiać bo większość ex'ów z Xboxa jest dostępna na PC.

PS3 ma dużo więcej i dużo lepsze tytuły ekskluzywne. Grafika w obu konsolach jest porównywalna.

819531478353821175209.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...