Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

    Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

    • Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

    👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

    Zarejestruj się teraz

[Problem] B�agam pomuszcie;(!


Sinerq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio chciaĹem zagraÄ sobie z kolegami w twierdze krzyĹźacy i wpadĹ mi w Ĺapy pewny link nie znam go poszperam jak cos potem doĹźuce zainstalowaĹem nic dziwnego nie znalazĹem niestety zapomniaĹem o wyĹaczonych wszystkich zaporach po zainstalowaniu tego wyskoczyĹ mi taki link : privitize.com/postinstall (wĹÄczcie antywirusa!)

Teraz pytania:

1.Czy to jest cos niebezpiecznego powiem ze posiadam legalny system windows za to niktóre gry sÄ ĹciÄgniÄte nie chce Ĺźadnych problemów nic by nie byĹo Ĺşle gdyby nie ten napis przeraziĹo mnie to troche prosze o pomoc fast.

2. Jak to usunÄÄ!!!! Prosze o dobrÄ instrukcje!

3.Czy moge z tym graÄ w gry tzn. czy to nie podpieprzy mi pasow czasami!!??:)

 

Aktualnie jestem w fazie szybkiego skana avastem powiem tylko Ĺźe wykryĹ w tym linku zagroĹźenie thx z góry :)

Nie pisaÄ komentarzy typu "to se napraw"-.-

Opublikowano

Z tego co widzę nie jest to chyba nic groźnego, to link potwierdzający zakup serwera ;) A Avast sam w sobie jest wirusem, bo wykrywa w byle czym wirusy (co nie zmienia faktu, że i tak go używam) Nie powinieneś się przejmować, chociaż mogę się mylić.

9amUS1C.png
Opublikowano

Zakup serwera!? żartujesz tak?! masz tu link z którego pobierałem samą instalke przeskanowałem nic nie ma:(

 

Nie kupowałem żadnego serwera czy mogą mi coś wcisnąć?!

 

Szybki scan jak i scna tego pliku nic nie wykrył próbuje cały system:(

 

Sam plik nie wzbudził podejrzeń jedynie napis : "(...) You are awesome!" Gdyby było coś w stylu "thanks you very much for downolad" to bym sie nie zdziwił ale coś takiego:(

Opublikowano

Przeczytałem już umowe nic o platnosciach nie ma przeczytał moj wujo ( zna dobrze anglieski) mowi ze napisane jest tylko o danych nie potwierdzałem nic porgram "odinstalowalem" usunolem w pelni usunie go moj brat a jak nie to recovery nic o płatności nie ma więc raczej bać się nie musze ponoć to jakiś program "chroniący" nawet og nie używałem więc czy grożą mi jakieś konsekwencje czekam na wasze wypowiedzi narazie sie uspokoje:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

×
×
  • Dodaj nową pozycję...