Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Serwer freebuild|Survival|Skyblock i inee!][Dedykowany serwer][16GB][Autorskie pluginy]Serwer o którym wszyscy marzą! ZAPASZAMY!

YRMC

Bedziesz grac na serwerze?  

19 użytkowników zagłosowało

1. 1. Bedziesz grac na serwerze?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To jest skyblock? czy co bo nie ogarniam szukam serwera skyblock i nie wiem czy mam marnować czas.

miedzy innymi jest tu SkyBlock!
Opublikowano

Racja..wiekszość ludzi robi SkyBlock który pada po kilku tygodniach z nudów,jak nikt nie buduje wysp ani nic.A reszta po prostu to jakby powiedzieć ''SkyBlock na odwal się'' w ogóle się nie postarali i mało rozrywkowy.

Opublikowano

Racja..wiekszość ludzi robi SkyBlock który pada po kilku tygodniach z nudów,jak nikt nie buduje wysp ani nic.A reszta po prostu to jakby powiedzieć ''SkyBlock na odwal się'' w ogóle się nie postarali i mało rozrywkowy.

Nasz taki nie jest oferujemy wam mila atmosfere i wiele rozrywek! zaczynamy z 30 slotami i jak bedzie duzo osob odrazu dajemy 40 lub 100 o ile bedzie tyle graczy!
Opublikowano

Zapraszam na serwer, live-steam odbędzie się od godziny 9.00 lub wcześniej ( ale tylko przygotowania ) twitch.tv/papolak Polecam!

@Edit Zapraszam również na oprowadzenie po serwerze o godz. 21:25 twitch.tv/papolak

@Edit Na serwerze jest możliwość zakładania własnych miast do doda do naszej rozgrywki wiele wrażeń!

Nie ma sygnatury, bo była brzydka :c

Opublikowano

Ja osobiście się zawiodłem...Nie ma zrobionego sklepu do SkyBlocka chyba że chodzi o ten do którego nie ma warpu i jest na działkach,i tak on jest kijowy gdyż nawet redstona w nim nie ma i wiekszości itemów...

Opublikowano

Ja osobiście się zawiodłem...Nie ma zrobionego sklepu do SkyBlocka chyba że chodzi o ten do którego nie ma warpu i jest na działkach,i tak on jest kijowy gdyż nawet redstona w nim nie ma i wiekszości itemów...

nie ma pojecia o jaki sklep na skyblocku ci chodzi gralem z kolega na survivalu 2 slotowym serwerze i ja nie mialem sklepu i jakos zylem a wiec wiesz! sklep jak widziales nie byl skaczony sklep nie jest najwazniejszy i nie staralismy sie go zrobic przed otwarciem dzis go konczymy! serwer jest otwarty dopiero 3 godziny mamy prawo poprawic jakies niedociagniecia!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...