Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Jaki skelp internetowy wybrac

Luke1234

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chce kupić parę cześć do PC i pytam jaki sklep internetowy wybrać który jest pewny najbardziej pasował by mi techplanet ale liczę na wasze propozycje

Opublikowano

Na podstawie własnych doświadczeń mogę Ci polecić Techplanet i Morele.net. Szybka przesyłka i zamówienie, przesłali to, co chciałem. O pcprojekt (czy jakoś tak) i agito.pl również słyszałem dobre rzeczy ;).

Opublikowano

A ja mam takie pytanie bo zamówiłem w niedziele kompa na morele i od razu wysłali meila z nr. zamówienia i do tego napisali, żeby nie dokonywać wpłaty przed zatwierdzeniem zamówienia. Jest piątek i wydaje mi sie, ze powinni już wysłać wiadomość z danymi do przelewu itp. Dodatkowo dodam, że wszystkie elementy oprócz montazu mam na "GOTOWE". A ten montaz to w realizacji 3/3. I czy ja za krótko czekam czy oni jeszcze może coś źle robią..

Opublikowano

Morele.net, agito i techplanet. Morele najtańsze, ale wysyłka jest nie najszybsza, prawdopodobnie z powodu wielkiej ilości zamówień.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Od siebie polecę morele.net, agito.pl

Na morele cóż powiedzieć. Dłuższa wysyłka, ale tańsze części.

Tańsze części, ale tylko te z promocji albo z błędem (np. ostatnio 3450 za 690zł i 730), reszta jest praktycznie taka sama jak w reszcie sklepów. Mają więcej zamówień, dlatego wysyłka i kompletowanie trwa dłużej. Głównie bierze się tam zestawy z uwagi na szeroki wybór.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...