Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno minecraft.

piwko007

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, chcę kupić premium.. mam 120 zł ale chciałbym nie z minecrarft.net ani nic... bo mama znowu będzie sie darła ze kase na gry daje... -.- a allegro też odpada .. jest minecraft " w pudełkowej wersji.. " jeżeli tak to gdzie mogę takiego minecrafta kupić ? :D

Sygnatury brak z powodu nauki ;3

Opublikowano

Na allegro możesz znaleźć też giftcode w cenie 93zł - 100 zł.

Chcępo cichu zeby mama nie wiedziala.. mam 14 lat to pytam jakim cudem mam zrobic przelew.. ?

Opublikowano

Chcępo cichu zeby mama nie wiedziala.. mam 14 lat to pytam jakim cudem mam zrobic przelew.. ?

Rozumiem twoją sytuację , podobnie jest też z moimi rodzicami . Może jednak załatwić to najprostszym sposobem i namówić mamę na kupno.

Opublikowano

Rozumiem twoją sytuację , podobnie jest też z moimi rodzicami . Może jednak załatwić to najprostszym sposobem i namówić mamę na kupno.

Tsa... moi rodzice -.- MASAKRA ... już z 4 miechy probuje i nic.. ; /// a da się na allegro za te 100 zł ale przez poczte ? :D

Opublikowano

Na pocztę żabki i robisz...

I3QiiEX.png

And if you're not down with that, we got 2 words 4 ya

FxMQtFh.jpg Essential

Opublikowano

Tsa... moi rodzice -.- MASAKRA ... już z 4 miechy probuje i nic.. ; /// a da się na allegro za te 100 zł ale przez poczte ? :D

Musiałbyś zadzwonić do sprzedającego i się jego zapytać. Powinien się zgodzić :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...