Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] kBot od ivana kupno z WME

polisher

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema chciałbym się was zapytać o co chodzi z tym WME (Webmoney) chyba tak :)

będę kupował 6 kBotów i chciałem je przez PSC kupić ale zastanowiło mnie te WME o co z tym chodzi ? to normalny przelew bankowy czy nie ?

chodzi mi o to czy ruski podają mi nr swojego konta a ja im ze swojego polskiego konta przelewam kasę w PLN na ich konto a oni mi licki przydzielają czy te WME to jakiś zagraniczny bank w którym tylko w euro można kase przelewać ?

Opublikowano

Powiem tak - nie masz nawet co śnić o WME bo zdobyć go w Polsce się nie da. Jest to typowo ruska forma płatności. Są oczywiście opcje zakupu WME ale prowizję za to pobierają. Swoją drogą sam troszkę tego uzbierałem :D

Zbanowany za reklamę... No cóż - taka praca :)

Opublikowano

Nie grzeb się w WME, ruskie gówno ;x

Kup u niego paypalem najlepiej albo PSC.

Opublikowano

Tak wysyłajcie euro dolary ruble itp i czekajcie 4 dni na aktualizacje i bocenia wam zostanie 3 dni i tak w kolo zyski w uri i profitach mizerne:)Jesli Ivan nier ogarnie aktualizacji pod wzgledem czasowym straci wielu klijentow a co sie wiaze tez z polskimi sprzedawcami licek do Kbota.Coraz wiecej ludzi przechodzi na Ibot-a coraz wiecej ludzi zaczyna Tworzyc nowe bot-y i mi to pasuje,skoro klijenta sie nie szanuje to niech odczuje straty.Pozdrawiam

Opublikowano

6 kont? Z GG każdy wyjdzie ci 600 stów a PBDO za 200 euro czyli +800 masz 15 kont a o ile większe możliwości.

7yo9.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...