Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

?????

Warkajob

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

po co wy kurwa hakujecie nuby ????? macie jakas psyche zryta babole ????? to forum powinno zostac zamkniete a szeczegolnie dzial warrock!!!

niszczycie przez to dobra zabawe zje***gene******* chcesz adminie to banuj mnie mi juz nie zalezy !!!!!!!! ale zal czytac wasze durne wypowiedzi!!

kazdy tylko nabija posty z was a pisze to co kazdy wie !!!!!!!! zal mi was i tego dzialu !!!!! wiezycie w moc OWL ktory mysli ze potrafi miec m14 albo famas bez konta premium zal!!!!!!!!!!!!!!!! jak jestes troche madry adminie to nie zamykaj tego tematu niech sie wypowiedza spamerzy!!!!!! zbanowac mnie mozesz zreszta mi to wisi!!!!!!

Opublikowano

Hah śmieszny jesteś - a dlaczego ty hakujesz? Dla zainteresowanych polecam przeczytanie niektórych z jego postów. Jeżeli chodzi o psyche, to jednak ty masz z nią problemy hipokryto.

Opublikowano
po co wy kurwa hakujecie nuby ?????

Uwierz mi że jakbyś miał takie zryte łącze internetowe jak ja to też byś hakował. Nie mogłem już wytrzymać jak normalni gracze wyzywali mnie od nobów lagujących. Bez lagów to te wypierdki nawet nie mają ze mną szans w grze 1 vs 1 ;/ Poczytaj sobie jeden z tematów w general dysscusions ,,Dlaczego to robicie" ?

k2networkiv2.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...