Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Skin

XxKoXx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam do Was pytanie który skin wg was jest lepszy: Lee sin Smocza pięść lub Łamaczka Serc Vayne. Gram i tą i tą postacią i nie mogę się zdecydować ;/

Gość Menesterowy
Opublikowano

To zależy kim preferujesz grać.

Imho. lepszy jest ogólny outlook skina do Lee, miło się na niego patrzy, ma fajne animacje.

Opublikowano

Jak już mówiłem gram często i tym i tym i w sumie tak samo mi tym idzie :) Więc pytam który skin wg Was lepiej wygląda w grze.

Opublikowano

Popatrz na to z innej strony. Ten "różowy" skin Vayne jest niesamowity. Nie ma ona innych ładniejszych skinów ( moim zdaniem)

Będziesz musiał troszkę poczekac zanim zobaczysz go znowu na przecenie :)

Diss_Stream.png

Opublikowano

Dragon Fist lepszy... a Muay thai chodzi jak pojeb ...

Ja wole czuć coś z tej postaci jak nią gram niż szpanować skinem którym nie czuć klimatu ; _ ; Outlook Lesingi jest lepszy , przyjemniej sie gra a Vayne z tą skórką jest oczojebna i kuje w oczy jak sie na to patrzy...

Ogółem , bierz Lesinge , na Vayne po prostu nie patrzy sie przyjemnie... to jest jeden z tych skinów "dla lansu" a nie dla outlooku... inne pojebane skinny to np.Pielęgniarka Akali... na to sie nie da patrzeć jak sie gra...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...