Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie eq wybrac

severiana

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam możliwość wybrania 2 zestawów eq za tą samą cenę i nie wiem które wybrać dodam że to eq chciałbym mieć na dt mam sure WP 75 lv ostrzeP zbroja strach i wir G buff skille m4 :

Zestaw 1:

ebo 5x bon 20 spid 20 grota bialko 5x bon 10 maagia 20 grota skorzane kozaki 5xbon 1,5k hp 15 2reczna ewentualnie dam jeszcze budde 5xbon 12inta 10 dt

Zestaw 2:

Kozaki+9 1 k hp 10 miecze 10 2 reka 3 kryt 3 spowo

naszyjnik z łez +9 1 k hp 10 sztylety (3 lipa)

Lwia +9 10 dt 15 blok

ebo +9 10 dt 20 grota 15 dwureka

dzik wojenny

Dodam że ja sam posiadam trute+6 sr 32 kd +4 i duchowa 5b 1500 hp 10 strzaly i wyzywke +6 20 dt i chcialbym tym eq + z jakims zestawem wyzej robic sam dt po prostu chce ubijac metki w dt i mysle ze to 2 eq jest lepsze prosze o pomoc ktore wybrac .(biolog skonczony(

Opublikowano
ebo 5x bon 20 spid 20 grota bialko 5x bon 10 maagia 20 grota skorzane kozaki 5xbon 1,5k hp 15 2reczna ewentualnie dam jeszcze budde 5xbon 12inta 10 dt

Nie wiem o co chodziło z tą buddą,ale jeśli dostajesz to eq+tą buddę,bierz ten zestaw.Jeśli chodzi tylko o DT,to za te kozaki 1,5k 15dwureka,dostaniesz coś typu 2000Hp+jakiś ciekawy bon.

Opublikowano

Szczerze obydwa zestawy są nijakie , prędzej pod grote z tych itemków .Moim zdaniem kup tylko niektóre itemy :

Lwia +9 10 dt 15 blok

kozaki 5xbon 1,5k hp 15 2reczna

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Siema mam możliwość wybrania 2 zestawów eq za tą samą cenę i nie wiem które wybrać dodam że to eq chciałbym mieć na dt mam sure WP 75 lv ostrzeP zbroja strach i wir G buff skille m4 :

Zestaw 1:

Zestaw 2:

Kozaki+9 1 k hp 10 miecze 10 2 reka 3 kryt 3 spowo

naszyjnik z łez +9 1 k hp 10 sztylety (3 lipa)

Lwia +9 10 dt 15 blok

dzik wojenny

Dodam że ja sam posiadam trute+6 sr 32 kd +4 i duchowa 5b 1500 hp 10 strzaly i wyzywke +6 20 dt i chcialbym tym eq + z jakims zestawem wyzej robic sam dt po prostu chce ubijac metki w dt i mysle ze to 2 eq jest lepsze prosze o pomoc ktore wybrac .(biolog skonczony(

Polecam zestaw 1 bardziej opłacalny

Opublikowano

1

I3QiiEX.png

And if you're not down with that, we got 2 words 4 ya

FxMQtFh.jpg Essential

Opublikowano

Skile są lux, weź set drugi, więcej hitasz w moby więcej ostrze doda ci hp ;]

@edit

Najważniejsza jest dobra argumentacja swoich wypowiedzi ;]

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...