Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Zwiadowca.

regeditowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yo.

Opłaca się grać zwiadowcą? Mam 8lvl i teraz stwierdzam, że potężny to on nie jest (albo nie umiem grać xD) - czy lepiej stworzyć sobie maga albo wojownika?

Opublikowano

Hmm... Zrobię sobie chyba tak, stworzę maga i botem dobiję troszkę lvl. Wolę być lepszy w PvP niż w lochach - dzięki za wypowiedź, lecę stworzyć nową postać ^^.

Opublikowano

Nie rob nowej postaci. Kolega co wyzej napisal, ze zwiadowca jest slaby w pvp chyba nigdy nim niegral. Ja gram na s7 183 lv nick czesiek712 jesli by ktos chcial sprawdzic. Zwiadowca z latwoscia robi lochy, a w pvp jest tez niezly. Znaczy zalezy, ale przewaznie z magami wygrywam nie tracac nawet 25% swojego zycia. Ale tez znajdzie sie mag ktory ze mna wygram, to nie jest tak, ze zawsze wygrywasz. Zwiadowca ma srednie obrazenia i srednie ataki, ale ma takze unik. Ja polecam Ci zwiadowce.

Opublikowano

Okey - jednak mnie przekonałeś, zostanę przy zwiadowcy. Dzięki za podpowiedź.

Przy okazji z questa mam nawet niezły łuk, teraz to inaczej się mają obrażenia ^^.

Opublikowano

Phaaa zwiadowca słaby ? gram na S1 mam 124 prawie 125 lvl i bije takich magow,wojow,zwiady co mają po 130-145 lvl ;p mam 8 tysieczne miejsce w sali chwaly jak na razie,ale nie atakuje innych z wyzszym lvl ^^ wolę zrobić klaser pierw ;pp mag ma za mało HP,lecz atak dobry ;P ja jednak polecam Ci zwiada :)

-_-_-Shadow LC-_-_-

Gildia: AllStars

Nick: Tivee

Level: 185

Opublikowano

Zwiadowca jest średni do na pvp i expa, za to dobry na lochy. Jak dobrze go wybulidujesz, to nikt nie będzie z stanie Cię pokonać ;D

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Zwiadowca staje się dobry przy 100+ lvl. Czy słaby w pvp, wątpie. Jeżeli dobrze zrobisz postać masz szanse z każdym.

ancNW3C.jpg
The blues <3

Opublikowano

Mam zwiadowcę na s4 224lv headshotman i w pvp zarówno jak i w lochach idzie gładko. Mam trochę za mało zręczności, ale i tak z łatwością rozwalam kolesi i mobki w lochach. Jak chcesz wiedzieć coś o rozwoju postaci albo coś to pisz ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...