Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wywala mnie hs ;/

dodo2111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, od wczoraj mam problem po tym update czy tam konserwacji no nie ważne. Chodzi o to, że gdy włączę już grę i wybieram serwer, zaloguję się to w oknie wyboru postaci dostaję crash i błąd hs'a się pokazuje ;/ Próbowałem reinstall metka, ręczny update hs, logować się na inne światy, nic to nie daję, dodam że gram bez żadnych wspomagaczy. Tzn nie wiem czy jest to błąd hs'a ale czasem zamiast tego wywali mi takie coś (druga grafika). Byłbym wdzięczny gdybyście mi coś pomogli, bo mam stop na postaciach w czytaniu ku, biologu itd ;/

metekhs.png

metekhs2.png

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Grasz na jakis cheatach typu mod? Jak tak to pobierz fix'a od kamermoda

Jezeli nie to przeskanuj kompa jak inni pisali

czytanie do konca to podstawa tego forum.... on napisal ze nie gra na zadnych cheatach

Opublikowano

pobierz program ccleaner następnie odkurzacz żeby przeczyścić kompa z wirów i powinno to pomóc po tym wszystkim zainstaluj jeszcze raz metina , może wtedy coś to da

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Przeinstaluj metka

Pisał ,że to mu nie pomaga

Grasz na jakis cheatach typu mod? Jak tak to pobierz fix'a od kamermoda

Jezeli nie to przeskanuj kompa jak inni pisali

Napisał ,że nie używa wspomagaczy.

@Topic :

Problem LOG i błąd HS'a jest dość popularny.

Najlepiej jest usunąć clienta.

Pobrać Wise Skan Disk i Wise Skan Registry lub Revo Uninstaller czy też CCleaner

Przeczyść dyski i rejestry. Pobierz na nowo ze strony Metin2.pl clienta i opowiedz nam co się po tym wydarzy.

Powinno pomóc.

Opublikowano

Okej.. ściągnąłem cilenta bezpośrednio ze strony i zainstalowałem od nowa, niestety dalej nic, a nie działałem wcześniej z braku czasu ;/ Spróbuję jeszcze przeskanować i trochę poczyścić, jak to nie pomoże to już nie wiem.. ;d

Dobra, problem rozwiązany, przeskanowałem avastem poczyściłem i wszystko elegancko działa ;D można zamknąć dzięki wszystkim za pomoc.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...