Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Exp

meyban

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Dzisaj weszlem do v2 zeby poexpic szamana i na big spocie szamanowi 63lvl leci max 1-2% expa .. i o to pytania:

1) ile mi zajmnie wbijanie 75lvl od 63 na big spocie

2) Czy kupic pd i Ksiege lidera

Za dobre odpowiedzi daje Lajki ..

Opublikowano
1) ile mi zajmnie wbijanie 75lvl od 63 na big spocie

Całego spota ciśniesz na klatę ?

2) Czy kupic pd i Ksiege lidera

Chcesz szybciej wbić, to jasne ! Kupuj.

Gość PoweRade™
Opublikowano

1) ile mi zajmnie wbijanie 75lvl od 63 na big spocie - To zależy ile czasu poświecasz dziennie

2) Czy kupic pd i Ksiege lidera - Kup

Opublikowano

Najlepiej, to idź do lasu ubijaj metki aż dropnie pd i weź go na bufa + ks lidera i powinien lecieć ładnie exp, bynajmniej ja dawno dawno temu expiąc bufa na największym spocie od 60lv nie biorąc całego spota poświęciłem chyba z 5pdków

1) ile mi zajmnie wbijanie 75lvl od 63 na big spocie - To zależy ile czasu poświecasz dziennie

2) Czy kupic pd i Ksiege lidera - Kup

Nie wiadomo jaki ma level, pewnie 80+ więc expa za dużo mu nie poleci nawet jakby sobie pd z is wykupił

beztytuuacf.png

Opublikowano

Wydrop z lasu PD'ki i podnoś buffem.

Wydrop z 10 ich.

Kup PD z IS, bedzie sie laczyl z tym z red lasu

Kup tygrysa bengalskiego, 20% PD, sa one na 480h i nawet jak kupisz taniego na 100h to nic sie nie stanie

Ksiege lidera mozesz dostać:

Jak juz ich nie masz, to kup w IS, bedziesz dostawał grubo wiecej.

Opublikowano

Kolego zacznijmy od tego że się piszę " wszedłem a nie " weszłem " ... po drugie kup ks. lidera PD z red lasu na 1h 100% expa i tak z 10h moze z 8 i wbijesz sobie ten Twój 75 na tym Szamanie ;)

Opublikowano

Banalne pytanie, kupuj PD kiedy tylko chcesz.

Co do tego w ile wbijesz jakiś lvl tego nikt nie jest w stanie określić. Sam expisz zawsze inaczej i od Ciebie zależy.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Siemka. Dzisaj weszlem do v2 zeby poexpic szamana i na big spocie szamanowi 63lvl leci max 1-2% expa .. i o to pytania:

1) ile mi zajmnie wbijanie 75lvl od 63 na big spocie / ~ 20h

2) Czy kupic pd i Ksiege lidera/jeżeli nie chcesz siedzieć dwa dni non stop przy kompie to tak kup

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

1) ile mi zajmnie wbijanie 75lvl od 63 na big spocie Zależy to po prostu od umiejętności i wspomagaczy. Moim zdaniem tak 15-25h w tym przedziale powinieneś się zmieścić

2) Czy kupic pd i Ksiege lidera Jeżeli masz pieniądze i chcesz je na to przeznaczyć to pewnie. Na pewno Ci one pomogą

Opublikowano

Zależy ile czasu grasz czy masz pd na buffie ks.lidera jeżeli to masz ogarniasz całego spota w v2 masz pelerynki myślę że 6h

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...