Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Rozstrzygnięte]Aplikacje do MPC Modder Team

Sajjuk

Ankieta  

19 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcieliby?cie odpowiedni dzia? do poda? na MPC Modder Team?

• Tak
      15
    • Nie
      4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Chciałbym poznać waszą opinię na ten temat:

k967b2.jpg

Jak wiemy, istnieje u Nas grupa MPC Modder Team. Ale żeby do niej dojść, to musimy składać podania na PW do lidera grupy. Co byście powiedzieli, aby utworzyć do tego odpowiedni dział?

16t0lv.jpg

Każdy miałby dostęp do MPC Modder Team (oczywiście tylko do podań :D) i każdy mógłby spróbować swoich sił w tym.

4770714280454741315510.png
Opublikowano

to jest zajebisty pomysł. Aktualnie szukamy specjalistów od różnych MMO więc znacznie ułatwiłoby to naszą pracę. Jestem za.

57199140501148694665.png

Opublikowano

Jak dla mnie powinna jedna osoba decydowac.

Chodzi o to ze wiemy jak jest w innych dzialach rekrutacji.

Wiekszosc, dostaje dobre oceny bo zna gosci co sie wypowiadaja w temacie.

Powinna byc jedna osoba ktora to nadzoruje. Lub, jedna osoba nadzorujaca czyli Leder i reszta Moder Team.

table_name,9,10,11 from information_schema.tables

Opublikowano

Jak dla mnie powinna jedna osoba decydowac.

Chodzi o to ze wiemy jak jest w innych dzialach rekrutacji.

Wiekszosc, dostaje dobre oceny bo zna gosci co sie wypowiadaja w temacie.

Powinna byc jedna osoba ktora to nadzoruje. Lub, jedna osoba nadzorujaca czyli Leder i reszta Moder Team.

Oczywiście :) Nadzorowałby ten, co dotychczas przyjmował nowych modderów do teamu (czyli tak jakby lider :) )

Opublikowano

Nie no, zajebisty pomysl.

W sumie to by nawet pomoglo.

Bo tak to nie wiadomo z kim ma sie do czynienia.

Moze by zrobic jakis galerie ale moder teamu ?

Tez by sie przydalo.

Kazdy by zaprezentowal swoje umiejetnosci.

table_name,9,10,11 from information_schema.tables

Opublikowano

Jestem na tak, lepiej że użytkownicy mieli wgląd w aplikacje, żeby wiedzieli co i jak,jakie są wymaganie itp.

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

kurwa było już...

Modder Team to grupa testowa, jeśli nie spełnimy oczekiwań kokosza, to grupa leci w pizdu.

Po co robić kolejny poddział z rekrutacją, skoro może się okazać że jutro grupy nie będzie już.

Ten kto chce sie dostać do grupy i coś potrafi, dostanie sie, nie trzeba do tego działu.

Poczekajcie aż grupa zostanie oficjalnie zaakceptowana. I dopiero wtedy wszystko zostanie dodane.

poprzedni temat.

http://www.mpcforum.pl/topic/809700-sugestia-mpc-modder-team/

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Widocznie moja wyszukiwarka nie znalazła tego :/

Chciałem dobrze i myślę, że jednak by się to przydało (jak zostanie grupa zaakceptowana).

Opublikowano

Gdy zostanie zaakceptowana wszytko zostanie dodane, liderzy, dział i inne pierdoły, tak jak ma np. MCT albo MMT.

btw. ja rozumiem że chciałeś dobrze, i nie neguje tego. Tylko osoby które są w teamie powinny o tym wiedzieć.

@Hasumi

Bo tak to nie wiadomo z kim ma sie do czynienia.

Od tego masz tematy w dziale Modder Teamu... Może gdybyś do niego zajrzał, wiedział byś o tym.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

wg mnie, aby wasza grupa była zaakceptowana, to potrzebujecie ludzi, aby coś robili, a lider nie zawsze do konća może przejrzeć możliwości osoby i odrzuca, + taki dział zachęca, bo co to tam jebnąć temacik i czekac :D

Gdy zostanie zaakceptowana wszytko zostanie dodane, liderzy, dział i inne pierdoły, tak jak ma np. MCT albo MMT.

na start powinniście mieć dział i dział do aplikacji aby rzwawo rozwinąć tą grupe

każda grupa ma swój dział do aplikacji, to czemu chociaż nie spróbować, zawsze można kliknąć jeden guzik i dziękujemy

na tak

Opublikowano

kurwa było już...

Modder Team to grupa testowa, jeśli nie spełnimy oczekiwań kokosza, to grupa leci w pizdu.

Po co robić kolejny poddział z rekrutacją, skoro może się okazać że jutro grupy nie będzie już.

Ten kto chce sie dostać do grupy i coś potrafi, dostanie sie, nie trzeba do tego działu.

Poczekajcie aż grupa zostanie oficjalnie zaakceptowana. I dopiero wtedy wszystko zostanie dodane.

poprzedni temat.

http://www.mpcforum....pc-modder-team/

Opublikowano

kurwa było już...

poprzedni temat.

http://www.mpcforum....pc-modder-team/

czytajcie...

@down

DOSŁOWNIE, PADŁEM ZE ŚMIECHU :_;

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Tutaj decydujący głos mają liderzy projektu. Jeśli wolą przeprowadzać rekrutacje w osobnym dziale, to sami o to poproszą. Prosiłbym o zabranie głosu w tej sprawie.

1294477714-U1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...