Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] bot na automatczną aktywacjię umiejętnosci

cumulus13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam dręczy mnie problem bo grająć bohaterami na przykłąd le blanc nie potrafię wykonać comba zawsze prawidłowo cały czas mylą mi sie klawisze albo nie zdaze kilknac na czas. chodzi mi o to aby po użyciu "w" automatycznie bot użył "q" "r" "e" naprawdę była by bajka bo jak wspomniałem mam problemy cały czas i to bym pomogło bardzo. nie daje to bezspośredniej przwagi w grze ale cierpie chyba na przewlekłe zmęczenie czy co ale jest za wolny szczególnie w puzniejszej fazie gry gdzie mozna być zabitym w półtorej sekundy to bym nie zdążył odoplić comba i bohater z 30% zdrowia by mie zabił. było by naprawdę fantastycznie aby taki programik mógł automatycznie szybko użyć po zatakowaniu celu pozostąłych umiejętosci.

Opublikowano

/\

Obrażasz go a właśnie od tego jest forum,ogarnij się dzieciak ;)

Może on woli się pobawić,a nie ogarniać tą grę?pjona dla ciebie kozaku przez kabelek :(

Da plays :> zqrkgj10

Opublikowano

Ja pierdole ja was ludzie nie ogarniam.

To jest forum o cheatach to po jakiego chu** piszecie że jest noobem że używa cheatów?

Opublikowano

Bo w innych grach gdy cheatujemy to naprawde nam cos daje np. speedhak w metku pozwala nam na spora oszczednosc czasu dzieki czemu dojdziemy szybciej do czegos. Natomiast w lola gra sie dla czystej przyjemnosci i kazdy jest na takim samym poziomie co my wiec cheatowanie w lolu to jak dla mnie glupota

u1lc.png
Opublikowano

Bo w innych grach gdy cheatujemy to naprawde nam cos daje np. speedhak w metku pozwala nam na spora oszczednosc czasu dzieki czemu dojdziemy szybciej do czegos. Natomiast w lola gra sie dla czystej przyjemnosci i kazdy jest na takim samym poziomie co my wiec cheatowanie w lolu to jak dla mnie glupota

Nie każdy jest na takim samym poziomie^^

Przewage daje:

-staż w gre

-umiejętność pomaganie drużynie

Poza tym naucz się grać w lola większa jest satysfakcja gry w lola bez botów ,co do metka kolega miał racje tam botki i chaksy się przydają sam kiedyś maniaczyłem w metka

i używałem mase wspomagaczy teraz ze względu na prace nie mam czasu na metka bo żeby tam coś osiągnąć trzeba nieżle nolajfić .Nigdy mi niewystarczało być średnim graczem musiałem być najlepszym ale metek to bezsens jeżeli masz już wszystko w metku i jesteś najlepszy nikt nie chce z tobą pvp w lolu nie mają wyboru:)

super001.png
Opublikowano

boty w lolu sa wykrywalne. Za miesiac bedziesz mial bana.

Zagrasz pare ranków bedziesz mial te 1600 elo~~ bum >< bot nie dziala i raptem dowiadujesz sie ze nie umiesz grac w lola, bo wszystko robil za ciebie skrypt...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

/\

Obrażasz go a właśnie od tego jest forum,ogarnij się dzieciak ;)

Może on woli się pobawić,a nie ogarniać tą grę?pjona dla ciebie kozaku przez kabelek :(

ile ty kurwa gnoju masz lat ze mnie od dzieciakow wyzywasz? i 2 pytanie; Czy ja kurwa kozakuje przez kabel? w LOLu licza sie umiejetnosci twoje a nie bota ktory zrobi za Ciebie wszystko. Jezeli dla Ciebie zabawa w LOLu polega na zabiciu kogos za pomoca bota to naprawde Ci wspolczuje :(

co do tematu to jest taki bot,nazywa się BotOfLegends

9j7miy.png
Opublikowano

w LOLu licza sie umiejetnosci twoje a nie bota ktory zrobi za Ciebie wszystko. Jezeli dla Ciebie zabawa w LOLu polega na zabiciu kogos za pomoca bota to naprawde Ci wspolczuje :(

Krótko i na temat, wypierdalaj z tego forum, bo chyba sam nie widzisz, co wpisujesz w pasek na górze...

BoL jest niewykrywalny i nie ma możliwości wyłapania bana. Ps. Można takim dawać bany?

2d82fcx.jpg
Opublikowano

Krótko i na temat, wypierdalaj z tego forum, bo chyba sam nie widzisz, co wpisujesz w pasek na górze...

BoL jest niewykrywalny i nie ma możliwości wyłapania bana. Ps. Można takim dawać bany?

Napisalem to co mysle i chuj Ci do tego tepa kurwo. Rowniez krotko i na tema, Pozdrawiam

9j7miy.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...