Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wycena wachlarz 10lvl +12int solar (yang)

Jeawl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1309910462-U105386.png
 Wachlarz 12int 

1309910483-U105386.png
 +1 

1309910494-U105386.png

http://c.wrzuta.pl/wm12979/777f2400002538454ad9d628/wachlarz12

dla ludzi bez wyobraźni dodaje zdj, ten wachlarz jest na 65, lecz wycena dotyczyu lvl 10wachlarza .

Yang 

1309910451-U105386.png
 Wachlarz 10lvl +12int dla buffa 

1284282093-U138092.png

1309910516-U105386.png

Opublikowano

Zdjęcie przecież nie jest obowiązkowe?

btw nie sprzedawaj bo mało dostaniesz z powodu szkat ucznia.Pare kk byś dostał na moje oko

Widzisz sam zacząłem od zera na solarze, a chcąc się wybić (uzbierać na fmsa 30+ itp) musze coś pierw opchnąć =P . Poza tym wachlarz robiłem specjalnie zmiankami ze skrzynki :) .

Wachlarze te widziałem od 12 do 17kk więc mam mętlik w głowie, a każdy grosz się przyda jak na tą chwilę .

Swoją drogą, jak jeszcze pisałem na mpc z dupy sie dostawało warny za nic, teraz to widzę moderatorzy pełnią funkcję robota któremu palcem się kiwnie i to robi, nie ważne czy logika by tego wymagała :).

Bo zaprawdę nie wiem kto wyceni mi ten itemek jak nawet nie wie co to za item, a myśle że po samym opisie, jeżeli zna cenę -/+, to wie też i może sobie wyobraźić jak on wygląda, nie wiem więc po kiego grzyba te zdjęcia przy takich obrazeczkach .

Bezmózgia everywhere .

No ale kij, mpc leci dalej na psy...

@down

mhm prosiłem jedynie o wycenę, a nie o to czy warto...

Opublikowano

Proponowałbym porzucić flame i konkretnie odpowiadać, to jest temat do wyceny a nie "Kto ma rację".

~13kk

Opublikowano

Wystaw na forum, albo spamuj na czacie i zobaczysz kto ile da, nie pytaj tutaj, bo 98% odpowiedzi to tylko po to by nabić sobie posta, zaraz będą się przebijać o 100yang, żeby nie podawać takich samych wartości jak poprzednicy...

beztytuuacf.png

Opublikowano

Zdjęcie przecież nie jest obowiązkowe?

btw nie sprzedawaj bo mało dostaniesz z powodu szkat ucznia.Pare kk byś dostał na moje oko

Regulamin się zmienił i jest obowiązkowe.

@Topic : Maxymalnie 10kk. Grałem na Solarze i opłaca się go sprzedać tam 10kk sporą jest już kwotą :>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...