Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Galaxy Note 2; Lumia 920; HTX One X Plus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, właśnie kończy mi się umowa i chcę wziąć jakiś smartfon w abonamencie 90zł na 24 miesiące. Jestem nastawiony na Note 2, ale czy są jakieś ciekawe alternatywy dla niego? Oprócz Appla. Ceny max nie podaję, bo w tym pakiecie akurat Note II jest najdroższy, oprócz srajfona. Także ewentualnie coś tańszego, np. Lumia 920, HTC One X Plus, jak sądzicie?

Opublikowano

Fajne farmazony piszesz masz 17 lat tamten post w maju i już ci się kończy znów umowa o.O?

http://www.mpcforum....x/#entry4571029

chcesz z nas debili zrobić ? nie udało ci się ze szpanem.

@down

Rozumiesz że dzieciak farmazony pisze na forum czy nie ?, no chyba że są umowy a operatorami które trwają po 8 mies.

Opublikowano

HAhah note 2 jest lepszy niż one x+ nie kieruj sie Ghz tylko ogólna wydajnością

i to tydz po

Co że szpan sam będe mieć teraz 17 a mam galaxy s 3 -.-

i to tydzień po polskiej premierze

@up Przepraszam nei przeczytałem tego teamtu sorry

jak przez 6 mies ci się umowa kończy ???

Opublikowano

No dobrze. :D Może wkręca, może nie. :P Nie nam to oceniać.

Ja osobiście bym wzięła HTC One X. Po pierwsze jestem fanką tych telefonów. Po drugie nie jest taki wielki jak Note 2. Jakbym chciała coś takiego to bym wzięła tablet po prostu. :)

Jest wiele ZA HTC i wiele za Note. Porównaj sobie.

http://versusio.com/pl/htc-one-x-vs-samsung-galaxy-note-2

Opublikowano

HTC, z tych wszystkich jest najlepszy, pod względem specyfikacji.

Bierz pod uwagę system :) Nie każdy potrzebuje petaflopsów mocy obliczeniowej żeby działać :) Chodzi tutaj o Androida :) Zastanów się na Lumią 920 :) Windows Phone 8, nie potrzebuje kilku rdzeni, dwa wystarczą aż nad to bo system i tak korzysta z jednego dopiero jakieś gry albo programy załączają drugi :)

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...