Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Samsung GSIII versus HTC One X.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witajcie

Witam, mam 17 lat, właśnie kończy mi się umowa u operatora (Orange) i chciałbym wymienić swojego wysłużonego Wave'a na coś nowszego (i lepszego :P )

W grę wchodzą tak naprawdę tylko 2 smartfony, które mi się podobają i które mają 4 rdzenie, mianowicie

1. Samsung Galaxy sIII w wersji 16GB pamięci.

2. HTC One X. (nie mylić z XL)

Telefonu będę używał na co dzień, niewykluczone jednak, że przyda mi się do szkoły. Wiem, że SGS'a jeszcze nie ma na rynku, ale znany jest już jego wygląd i parametry techniczne.

Prosiłbym zarówno o oceny subiektywne jak i obiektywne. Priorytetowe są dla mnie parametry i szybkość działania, jak również jakość użytych materiałów.

Wypowiadajcie się, drodzy forumowicze :rolleyes:

PS. Cena nie ma dla mnie znaczenia, ponieważ wiem, że są to najlepsze smartfony na rynku i trochę kosztują..

PS2. Jeśli macie jakieś swoje propozycje, dzielcie się nimi śmiało B)

Pozdrawiam

Opublikowano

up: konkrety konkrety, bo sloganami to sobie mogę rzucać i ja.

Ogólnie w testach wypada lepiej SGSIII, ze względu na lepszy układ graficzny Exynos, w którym sam Samsung paluchy macza.

Jeśli dla ciebie priorytetem są osiągi telefonu i nastawiasz się na granie w "high-endowe" gry na telefonie, o ile to w ogóle można tak nazwać to Samsung.

Wielkościowo podobne, Samsung ma ekan SuperAmoled, chyba z dopiskiem HD nawet, ze względu na rozdziałkę, HTC to SuperLCD.

Ewentualnie kwestia nakładek, oba telefony na Androidzie ICS, gdzie wydaje mi się, że HTC wypada ładneiej, ale jakoś nigdy nie przepadałem za TouchWizem ;p

Wizualnie wybierasz co wolisz, obły i błyszczący Samsung, czy zamknięty w metalowej obudowie HTC.

Co nie wybierzesz będziesz na pewno zadowolony :D

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Powiem że jesteś głupiutki. Sgs III jest już na rynku.Nie ma lepszego telefonu na swiecie.

Htc ssie mu pałkę jednym słowem.

Prosiłbym o troszkę kultury..

GSIII może i jest na rynku, ale na pewno nie w Polsce, ponieważ premiera w Polsce i wprowadzenie do sprzedaży nastąpi 29 maja ;)

Opublikowano

jeśli cenowo miał bym wybierać na pewno nie postawił bym na te telefony które na pewno nie będą od razu w taniej ofercie ( minimum ok 1000 zł w średnim abonamencie ) tylko zdecydował się na iPhone 4 który przy tych modelach znacznie potanieją

@UP GSIII można kupić już bez problemu i na przedpłatach rezerwować telefon by go dostać w dniu premiery cena powyżej 2600- 2800 zł

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Owszem, można zamawiać, ale Great White powiedział, że telefon na rynku już istnieje, co de facto jest kłamstwem.

PS. Można powiedzieć, że telefon jest na rynku wtedy, kiedy możemy go zamówić od ręki, a nie czekać dwa tygodnie.. ;) , kiedy możemy iść do sklepu, operatora i zobaczyć go na własne oczy, na żywo.. i oczywiście wtedy, kiedy telefon zostanie OFICJALNIE zaprezentowany w danym kraju, co niestety w Polsce jeszcze nie nastąpiło.

Opublikowano

Też mam problem też mi się kończy umowa ale w play i tak samo am dylemat z tymi telefonami

Mi też możecie pomóc :]

SGS III jaki i HTC ONE X mają ekrany HD nagrywają i odtwarzają FULL HD tylko SGS III ma S Voice i te inne bajery

Więc co ja też mam wybrać ??? lepiej brać ONE X 26 Maja czy czekać na SGS III

Opublikowano

Chyba, drogi użytkowniku, nie zauważyłeś dopisku na tej aukcji ;) "UWAGA!!!WYSYŁKA ROZPOCZNIE SIĘ 31.05 - dzień po polskiej premierze" Co z tego, że jest aukcja, skoro nawet sprzedający nie ma jeszcze tych telefonów, dopiero je zamówił.. i wtedy, kiedy on je otrzyma, rozpocznie ich wysyłkę do klientów, którzy ten telefon zamówili.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...