Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Rosy i ich wartości

Somerdays

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

W nastepnym tutorialu opiszę roski

Rosy mogą być używane od poziomu 55, wartości na dole

:)

Niebieska rosa

m1.jpg

Działanie: Zwiększa wartość ataku o 30-120 (1-10min.)

Żółta Rosa

m2.jpg

Działanie: Zwiększa szybkość ataku o 2-8% (1-10min.)

Zielona rosa

m3.jpg

Działanie: Zwiększa obronę magiczną o 8-20% (1-10min.)

Różowa aka Pomarańczowa rosa

m4.jpg

Działanie: Zwiększa szansę na zadanie przyszywającego uderzenia o 8-20% (1-10min.)

Czerwona rosa

m5.jpg

Działanie: Zwiększa szansę na zadanie krytycznego uderzenia o 8-20% (1-10min.)

Biała rosa

m6.jpg

Działanie: Zwiększa obronę o 40-200 (1-10min.)

Opublikowano

Temat utonal, jak piszesz ze bylo no to do zamkniecia chociaz troche sie napracowalem

Mordka szczeniaku, sam to zrobilem. Jezeli nie - daj dowod :) raport

Sam utonąłeś..

Jak jest jakiś tutorial to drugiego się nie robi..każdy mod ci to powie(no chyba, że dany temat jest bardziej rozbudowany).

Opublikowano

w każdym twoim PRO ELO ELO KOKS Poradniku jak się udzielę i dodam że coś już było zaraz Hejtujesz i grozisz Raportem weź człowieku zastanów się co piszesz i jak kopiujesz :) bo kolory zmienić to nie jest ciężko , chcesz raportuj ale Modernatorzy mi nic nie zrobią gdyż wypowiadam się bo mam do tego prawo tak jak każdy Użytkownik MPC

Temat utonal, jak piszesz ze bylo no to do zamkniecia chociaz troche sie napracowalem

Ty Też Utoniesz " Szczeniaku ".

Opublikowano

w każdym twoim PRO ELO ELO KOKS Poradniku jak się udzielę i dodam że coś już było zaraz Hejtujesz i grozisz Raportem weź człowieku zastanów się co piszesz i jak kopiujesz :) bo kolory zmienić to nie jest ciężko , chcesz raportuj ale Modernatorzy mi nic nie zrobią gdyż wypowiadam się bo mam do tego prawo tak jak każdy Użytkownik MPC

Ty Też Utoniesz " Szczeniaku ".

Dokładnie, każdy ma prawo ocenić ten poradnik, a jak już ktoś mu napisze, że się nie podoba to zaraz raportem grozi...

@Top

Coraz gorsze te poradniki, nie wiem po co takie rzeczy ludzie robią... Niedługo będzie jak kupić poty... Poza tym to wszystko jest na Wiki, więc nie wiem po co jeszcze tu... Masz ambicje na zrobienie poradnika? Spoko, rozumiem tylko zrób go o czymś czego nikt nie wie i czego nie ma... ;)

Opublikowano

Widzę,nie masz co robić i odkryłeś kopiuj wklej ;) Na dodatek,na każdym serwie są inne wartości ros,a tu nigdzie nie napisano,że działa to na PLu...

Moje tuty:

http://www.mpcforum.pl/topic/830804-tutjak-poprawnie-okreslic-typ-serwera/#entry6120446

http://www.mpcforum.pl/topic/831374-tutmapy-w-metin2/

http://www.mpcforum.pl/topic/830748-tutpoczatki-z-metin2-priv/#entry6120090

52691668000374257642.jpg

Opublikowano

Nie odświeżaj tylko aktualizuj. Dodaj w poradniku jak tworzyć te rosy, jakieś opisy gdzie można zdobyć, itd, itd. Kolejny marny tutorial, bo jeśli chcesz nowym wytłumaczyć to chociaż napisz czym są te rosy.

Opublikowano

Eh... Kopiuj,wklej i śmiej :D Poza tym tutorial stylistycznie wygląda dobrze.Niektórzy powiedzą,że bardzo dobrze,ale na tym się kończą zalety tego tutka.Mało napisane,kopiuj-wklej...Szkoda słów :(

r03syq.png

Zapraszam Jinho.Moja postać:Woj Mental,Buszman lvl 70+.Historia na AlmantiaMT2:

Założenie konta-9.02.2013r 10:00 Ściągnięcie klienta-9.02.2013r. 11:00 Pierwszy wydropiony kostium-11.02.2013r. 13:36

Opublikowano

Eh... Kopiuj,wklej i śmiej :D Poza tym tutorial stylistycznie wygląda dobrze.Niektórzy powiedzą,że bardzo dobrze,ale na tym się kończą zalety tego tutka.Mało napisane,kopiuj-wklej...Szkoda słów :(

Wypierdalaj z forum każdego krytykujesz trollu jeden

Opublikowano

słaby poradnik.. w zasadzie nic nie mówi poza wartościami, a wystarczy w google wklepać zielarstwo metin2 i mamy cały spis mikstur + jak i gdzie się je tworzy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...