Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nietypowy problem z minecraft

rko2209

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Otóż mam następujący problem :

Po wgraniu Win xp pojawił się problem z minecraft. Gdy go włączam 1 sec czarnego ekranu i restartuje komputer. Za każdym razem. Dodam że format był 2 razy, po pierwszym formacie minecrafta wywalał blue screen. Sterowniki są, reinstal javy 32-bit robiony. Żadnych modów.

Mój sprzęt :

Lapek Amilo Pro v3515

Dla leniwców :

Ram 1 gb (2x512mb)

Procek Intel Celeron m440 (1x1,86ghz)

Grafa vin vn896 (256vramu)

110 HDD

Proszę o pomoc i brak komentarzy typu kup nowy pc, ulepsz itp bo na win 7 normalnie chodziło.

Opublikowano

Gadać...

Nie mogę włączyć, pobrać. Gdy ma się włączyć to restartuje kompa. Nawet pobranie się nie zdąży zapisać.

O javie już mówiłem...

Opublikowano

Resetuje Ci komputer po próbie włączenia MC?! To weź to wypierdol przez okno!!!!

A tak na serio, to co to kurwa za komputer?! Ram 1GB, karta 256mb, windows xp...

Zainstaluj Windows 7 bo tutaj żadne optifine, game boostery, sterowniki itd. nie pomogą.

Opublikowano

To opada. Nie po to instalowałem win xp, żeby wrócić do win 7. Co to za komputer? Laptop. Ja nie proszę o lepszy pc tylko staram się dbać o ten co mam.

Opublikowano

Resetuje Ci komputer po próbie włączenia MC?! To weź to wypierdol przez okno!!!!

A tak na serio, to co to kurwa za komputer?! Ram 1GB, karta 256mb, windows xp...

Zainstaluj Windows 7 bo tutaj żadne optifine, game boostery, sterowniki itd. nie pomogą.

i co z tego ja mam 521 ram karte 256 mb i działa normalnie może założyciel tematu nie może sobie pozwolić za lepszego kompa a jak jesteś taki mądry to zakup mu jakiś 16 gb ram kartę 2gb bo z twojego postu wynika że masz dużo kasy :>

co to dla ciebie 3-4 tys a zawsze możesz komuś sprawić radość ;d

-----------------------------------------------

502 Bad Gateway

504 Gateway Time-out

23/7 Na MPC :)

-----------------------------------------------

PandoraMT2  2016 - Filmik

PandoraMT2  2014 - Filmik

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...