Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WyspaGracza - SURVIVAL+RPG | 1.4.6 | FRAKCJE! | mcMMO | dedyk | Eventy i konkursy na forum!

AshuanWG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Codziennie między godzinami 20-22 eventy!

14285661622017626339.png

Nazwa: Wyspa Gracza

Modyfikacja: Survival+RPG

Sloty: Na początek 20 ( Serwer wystartował 10 stycznia )

SERWER 1.4.6! FRAKCJE! mcMMO!

IP: s4.mineserv.eu:31456

Posiadamy własne forum!

Możemy Ci zaoferować:

& Rekrutacja OTWARTA!

& Miła Administracja!

& Wioski, warpy, eventy!

& Dużo miejsc do PVP!

& Oprócz konkursów na serwerze,

będą na forum!

& Możliwość kupienia VIP'a po okazałej cenie

& Możliwość kupienia Zaklętych itemków!

& RANKING TOP PVP! Czyli największa ilość zabójstw!

NOWOŚĆ! UFO EVENT! Po więcej informacji zapraszamy na serwer!

95321877890345288319.png

UWAGA!! DO SOBOTY GODZINA 20:00 FRAKCJE MOŻE ZAKŁADAĆ KAŻDY

Po tej dacie i godzinie, ten przywilej będzie mieć tylko VIP

Znudził wam się zwykły i tradycyjny Minecraft? Masz dość zwykłości na serwerach Survival+RPG? Dobrze trafiłeś! Nasz

serwer nigdy Ci się nie znudzi, możesz piąć się wzwyż w rankingu TOP PVP, ulepszać swoje umiejętności dzięki mcMMO,

budować swoją własną gildię i walczyć z innymi dzięki Factions i wiele wiele więcej! Dzięki Sklepowi z itemkami możesz kupić

zaklęte ubrania, aby walczyć w obronie swojego zamku i obronić go! To wszystko sprawi, że twoje zainteresowanie

serwerami survival+RPG znów wzrośnie! Co mogę jeszcze powiedzieć? Chyba już nic, sam zajrzyj do nas!

Zaciekawiłem was? To zobaczcie zdjęcia z naszego serwera:

wyspa_20133_(1)__248480.png

wyspa_20133_(2)__826903.png

IP: s4.mineserv.eu:31456 || Informacje na temat reszty pluginów znajdziesz na serwerze

Opublikowano

Serwer super! Administracja, miła i pomocna. Tylko ten pomysł, że gildie ma tylko Vip... Ale co kto lubi. Polecam i zapraszam!

17abys.png              

"Haters gonna hate hate hate hate"

Opublikowano
Serwer super! Administracja' date=' miła i pomocna. Tylko ten pomysł, że gildie ma tylko Vip... Ale co kto lubi. Polecam i zapraszam![/quote']

Magula, dzięki za dobrą opinie. Co do Gildi za VIP.. bez sensu, żeby tworzyć 9425289 gildi i w każdej po jednej osobie, jak można stworzyć kilka mocnych i walczyć między sobą? Pozatym VIP'a będzie można co tydzień/dwa wygrać w konkursie.

Opublikowano

@up

Ale można też zrobić podania na gildie, bo tak to all będą Vipy, poza tym inni nie lubią wydawać kasy na gry, a nikt ich nie chce w gildii.

17abys.png              

Opublikowano

@up

Ale można też zrobić podania na gildie, bo tak to all będą Vipy, poza tym inni nie lubią wydawać kasy na gry, a nikt ich nie chce w gildii.

Hmm, przemyśle. Lecz będziemy się starać robić konkursy na serwerze jak i forum do wygrania VIP. Przemyśle do jutra.. ale to małe szanse na zmianę.

Opublikowano

UWAGA!! DO SOBOTY GODZINA 20:00 FRAKCJE MOŻE ZAKŁADAĆ KAŻDY

Po tej dacie i godzinie, ten przywilej będzie mieć tylko VIP

Zapraszam serdecznie na serwer !

Opublikowano

Hym... Dlaczego wyskakuje mi coś takiego jak wbijam na serw czekam 10s, i wywala mnie i pisze coś takiego:

"Internal exception: java.netScokerexception: Software caused connection abort: recv failed"?

17abys.png              

Opublikowano

Hym... Dlaczego wyskakuje mi coś takiego jak wbijam na serw czekam 10s, i wywala mnie i pisze coś takiego:

"Internal exception: java.netScokerexception: Software caused connection abort: recv failed"?

Spróbuj jeszcze raz wejść, nie wiem dlaczego reszta się normalnie loguje i ja również.

Opublikowano

Fajny serw, administracja ogarnięta, na prawde dobrze się gra.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...